Carousel hot news

Puştiul minune al Oţelului: “Voi ajunge titular în Ghencea!”

Răzvan Grădinaru a făcut spectacol în Youth League, competiţie paralelă cu Liga Campionilor, în sezonul trecut, cînd activa la Steaua. Mijlocaşul a marcat o dublă în victoria împotriva...
05.10.2014 | 14:19
Puştiul minune al Oţelului:
Bucurie stelista cu Razvan Gradinaru,Robert Valceanu,Claudiu Keseru,Paul Parvulescu si Pham Huy Tien Florentin
ADVERTISEMENT

Răzvan Grădinaru a făcut spectacol în Youth League, competiţie paralelă cu Liga Campionilor, în sezonul trecut, cînd activa la Steaua. Mijlocaşul a marcat o dublă în victoria împotriva celor de la FC Basel, scor 3-1. Grădinaru le-a mai adus “roş-albaştrilor” un punct şi în partida contra lui Schalke 04, încheiată 1-1, atunci cînd a marcat încă din minutul doi al meciului.

“Vreau să înscriu în retur!”

Grădinaru a fost împrumutat la Oţelul Galaţi la începutul acestui sezon, însă nu va putea juca împotriva Stelei, fiind eliminat etapa trecută în partida cu Pandurii.

ADVERTISEMENT

“M-am acomodat foarte bine la Oţelul. Atmosfera este foarte ok, colegii la fel. Îmi pare foarte rău că sînt suspendat pentru partida de astăzi, aşa a fost să fie. Mi-aş fi dorit foarte mult să joc împotriva Stelei, oricine vrea să joace cu echipele mari, nu mi-am dorit să fiu eliminat etapa trecută. Îmi doresc să mă întorc titular în Ghencea, voi munci foarte mult anul acesta şi după terminarea împrumutului voi reveni la capacitate maximă. Îmi doresc să înscriu la fiecare meci, poate şi cu Steaua voi reuşi să marchez în retur”, a declarat Grădinaru pentru FANATIK.RO.

Razvan-Gradinaru-Otelul

ADVERTISEMENT

 

P: Înregistreaza-te acum la Sportingbet si primesti un Free Bet de 400 lei!

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 850. 32 pagini + CD. Doar 10 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri