Sport

Puștiul minune al Romei, Nicolo Zaniolo, supărat pe mama lui. “Stop, mamă, ai 40 de ani!”

16.02.2019 | 11:09
Nicolo Zaniolo este noul copil minune din fotbalul italian

Puștiul minune al Romei, Nicolo Zaniolo, este foarte supărat pe mama lui. Zaniolo a devenit în mai puțin de un an unul dintre idolii fanilor giallorossi, deși nu are decât 19 ani și este deja comparat cu fosta mare legendă a clubului, Francesco Totti. Zaniolo a jucat 22 de meciuri de la sosirea sa în vara trecută de la Inter și a marcat cinci goluri. El este cel care a adus victoria în prima manșă a optimilor de finală Champions League în fața lui Porto, marcând o dublă în șase minute. Roma a câștigat cu 2-1 pe Olimpico, dar calificarea se va juca la Porto.

Sunt toate motivele din lume ca Nicolo Zaniolosă fie fericit după aceste reușite, mai ales că și selecționerul Roberto Mancini intenționează să-l convoace în premieră la națională, însă copilul minune al Romei nu se poate bucura în voie, pentru că este foarte deranjat de atitudinea mamei sale. Francesca Costa, fotbalistul fiind convins că anumite reacții ale acesteia dăunează imaginii sale.

Nicolo Zaniolo crede că mama sa îi poate afecta cariera

Mama lui Nicolo are nu mai puțin de 169.000 de persoane care îi urmăresc profilul de pe Instagram, făcând foarte multe selfiuri cu evidentă tentă sexy, lucru care îl irită la maxim pe jucător. Acesta a și luat atitudine chiar pe una dintre imaginile deloc cuminți ale Francescăi, scriindu-i în comentariu: “Stop, mamă, ai 40 de ani! Ce tot faci cu buzele alea?”

Nicolo Zaniolo e supărat pe mama lui, Francesca Costa, pentru imaginile sexy postate la 41 de ani
Nicolo Zaniolo e supărat pe mama lui, Francesca Costa, pentru imaginile sexy postate la 41 de ani

Francesca Costa are 41 de ani, dar arată excelent și este conștientă de atuurile ei fizice, motiv pentru care și-a umplut paginile de Instagram cu tot felul de poze care de care mai sexy. Zaniolo, al cărui tată a fost și el fotbalist, consideră că aceste imagini îi pot afecta serios cariera și vrea ca mama sa să aibă un comportament mult mai decent. Faptul că are aproape 200.000 de urmăritori nu reprezintă pentru Nicolo un motiv de mândrie, jucătorul văzând în asta un grad mare de neseriozitate din partea celei care l-a adus pe lume.