Puştiul minune al Stelei a ajuns la Rennes. L-a avut idol pe Dembele!

Daniel Vlad   
in Fotbal intern
26/07/2016, 19:38
Puştiul minune al Stelei a ajuns la Rennes. L-a avut idol pe Dembele! GALERIE FOTO

Centrul de copii şi juniori al roş-albaştrilor produce deşi Gigi Becali nu a mai investit mult în ultimii ani în propria pepinieră.

Crescut la Liceul Mircea Eliade, puştiul George Merloi, 17 ani a semnat cu cu francezii de la Rennes. Jucătorul indragostit de Steaua inca din copilarie va avea ocazia sa joace la echipa unde a stralucit in ultimul an magicianul Dembele, cumparat vara asta de Borussia Dortmund cu 15 milioane de euro.

Merloi, 17 ani, a stralucit la Cupa Hagi Danone in 2011, cand a fost remarcat chiar de fostul capitan al nationalei pentru meciurile senzationale pe care le-a facut pe Santiago Bernabeu

Ştirea MOMENTULUI

Becali vrea să profite de tensiunile de la Craiova: “Dau 3 milioane pe Mitriţă”

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei FANATIK.RO si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale FANATIK.RO, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.

Închide ×