Sport

Puștiul rugbyst care a infectat 400 de persoane cu COVID 19, în pericol de a face închisoare. Un pasager al navei pe care a călătorit a decedat la spital!

26.04.2020 | 22:30
Pustiul rugbyst care a infectat 400 de persoane cu COVID 19 in pericol de a face inchisoare Un pasager al navei pe care a calatorit a decedat la spital
ADVERTISEMENT

FANATIK.RO v-a informat în urmă cu mai bine de o lună despre situaţia delicată în care se află fostul rugbyst argentinian Luca Singerman, acuzat că a infectat cu coronavirus nu mai puţin de 400 de persoane!

Luca Singerman poate ajunge la închisoare după moartea unui om infectat de el cu COVID 19

Tânărul de 22 de ani a fost depistat pozitiv la coborârea de pe vasul cu care a călătorit de la Montevideo, capitala Uruguay, la Buenos Aires şi se află în atenţia organelor de drept argentiniene, ca urmare a faptului că există un deces din rândul pasagerilor care au călătorit alături de el.

ADVERTISEMENT

Este vorba de o persoană în etate de 83 de ani, care avea şi prbleme de diabet şi care a decedat la spital, cu toate eforturile făcute de medici.

Susţine că a stat 14 zile în carantină în Uruguay

Luca Singerman susţine că a respectat toate regulile de protecţie, el şi prietenii săi care l-au însoţit, stând 14 zile în carantină în Uruguay, dar fără a fi fost testaţi de autorităţile acestei ţări la plecare, fiind străin.

ADVERTISEMENT

De la bun început Luca Singerman este pasibil conform legilor argentiniene la o pedeapsă cu închisoarea între 3 şi 15 ani, deoarece a îmbolnăvit alte persoane, dar acum, odată cu acest deces situaţia se complică şi mai mult.

La 19 ani s-a lăsat de rugby

Luca a practicat rubgy-ul de mic, însă la 19 ani a decis să se concentreze pe școală și să renunțe la sport. La începutul acestui an a plecat în Spania pentru un schimb de experiență universitar.

ADVERTISEMENT

După ce cursurile au fost suspendate, Singerman și colegii săi au decis să revină în Buenos Aires, dar mai întâi au făcut o escală în Montevideo.

S-a simţit rău în timpul călătoriei pe vas

În timpul călătoriei de la Motenvideo la Buenos Aires starea sănătăţii sale s-a deteriorat, el prezentând toate simptomele specifice pentru coronavirus, ceea ce s-a şi confirmat în urma efectuării testului la momentul coborârii de pe vas.

ADVERTISEMENT

Tânărul susţine că nu este vinovat şi că dacă ar fi ştiut că este infectat cu COVID 19 nu ar fi urcat pe vas, conştient că pune în pericol viaţa celorlaţi călători.

ADVERTISEMENT