Carousel hot news

“Mă critică unii care probabil că nici nu au văzut meciul”

Laurenţiu Reghecampf  a analizat meciul pierdut de Steaua în Germania, contra lui Schalke şi, în ciuda eşecului categoric, tehnicianul echipei din Ghencea crede că primăvara europeană nu...
20.09.2013 | 11:05
Laurentiu Reghecampf.
ADVERTISEMENT

Laurenţiu Reghecampf  a analizat meciul pierdut de Steaua în Germania, contra lui Schalke şi, în ciuda eşecului categoric, tehnicianul echipei din Ghencea crede că primăvara europeană nu reprezintă o utopie. “Consider că am avut destule ocazii în care puteam să marcăm, dar nu am reuşit. Cred că am fost învinşi la un scor mai mare decît meritam. Jucătorilor le spun întodeauna că este cel mai important lucru să tragă la poartă, facem multe exerciţii de finalizare. Cred că putem remedia ce am greşit aseară! Va fi foarte greu, dar trebuie să încercăm. E normal să cred că vom învinge Chelsea”, a dezvăluit antrenorul Stelei. 

Tehnicianul campioanei a ţinut să le răspundă şi contestatarilor, printre care se numără şi Anghel Iordănescu: „Am citit reacţiile oamenilor din fotbal, unii probabil că nici n-au văzut meciul. Noi ne-am dus să atacăm, nu să ne apărăm. Eu cred că am reuşit multe lucruri bune de cînd am venit la Steaua, iar cei care mă critică acum cred că dau dovadă de lipsă de caracter”, a spus Reghecampf.

ADVERTISEMENT

Fostul antrenor al Stelei declarase în cursul zilei de azi că unul dintre principalele motive ale înfrîngerii Stelei la Gelsenkirchen a fost lipsa de inspiraţie a lui Reghecampf în momentul în care a efectuat schimbările.

Reghe a vorbit despre motivele pentru care a decis să-l scoată pe Stanciu şi să-l introducă pe Tatu:  “L-am schimbat pe Stanciu pentru că nu mai putea să ţină ritmul care era în acel moment. Schimbările pe care le-am făcut au fost pentru a cîştiga meciul, dar nu am mai avut ocazii pentru a le concretiza”, a spus Reghecampf la Digisport.

ADVERTISEMENT

Antrenorul speră ca analizele video şi indicaţiile tactice pe care le vor primi jucătorii săi îi vor ajuta să-şi revizuiască atitudinea în următorul meci.“Trebuie să facem o analiză corectă, au fost multe lucruri negative. Treceam prin momente bune cînd am primit primul gol, aşa s-a întîmplat şi cu Chelsea, anul trecut. Au fost jucători care au fost depăşiţi, dar mai avem de disputat cinci meciuri”.

 

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 849. 32 pagini. Doar 5 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri