Life

Puterea dragostei are un nou cuplu. Cu cine s-a combinat Aya. Reacția lui Akebono. Video

14.10.2020 | 11:07
Puterea dragostei are un nou cuplu Cu cine sa combinat Aya Reactia lui Akebono Video
ADVERTISEMENT

Un nou cuplu surprinzător s-a format în casa Puterea dragostei! Aya, fosta lui Akebono, l-ar fi trădat pe ex-ul ei și ar fi început o relație cu Nicos, unul dintre protagoniștii acestui sezon.

Cuplu-bombă la Puterea dragostei: Aya și Nicos sunt împreună

Dezvăluirea a fost făcută chiar de Akebono într-un live realizat pe o rețea de socializare, iar informația a fost confirmată și de vloggerițele Reea și Tina care au comentat în termeni duri atitudinea Ayei.

ADVERTISEMENT

Akebono a spus în live-ul de pe Instagram că nu se aștepta ca Nicos și Aya de la Puterea dragostei să fie împreună, mai ales că înainte ca el să fie descalificat pentru bătaia din casă i-a spus concurentei că o așteaptă afară.

Trădarea din casa Puterea dragostei a fost dublă pentru Akebono, căci dacă Aya a fost iubita lui, pe Nicos l-a considerat ca pe un frate: „Am zis așa, de la bărbat la bărbat că nu se face… Dar, să se aibă ei acolo. Nu am nicio pretenție, nu mai am nicio pretenție de la nimeni”.

ADVERTISEMENT

Akebono nu vrea să mai audă de cei doi

Akebono a încercat apoi să-și lingă rănile și a spus că oricum nu avea cine știe ce relație, dar le-a cerut fanilor pe durata live-ului să schimbe subiectul, căci era vizibil afectat oricât de tare a vrut să se țină: „Nu mai vreau să vorbesc despre subiectul ăsta că îmi ies bube”.

Dacă Akebono a lovit mai mult în Nicos, Aya a fost luată la bani mărunți de vloggerițele Reea și Tina: „Orice femeie care ar face treaba asta mi se pare foarte urât, mai ales când ești o emisiune la televizor. Efectiv ai făcut ceva pe orgoliul lui, mai ales că înainte ți-a zis clar că te vrea acasă și a doua zi tu te-ai combinat cu prietenul lui”.

ADVERTISEMENT

Nu este prima oară când au loc astfel de răsturnări de situație la Puterea dragostei. S-a întâmplat și sezonul trecut când Berna vorbea cu Philip, iar el s-a cuplat în casă cu o altă fată. Ulterior, blondina a intrat în competiție și a reușit să îl recâștige pe Philip, însă azi, la câteva luni după terminarea sezonului doi, cei doi sunt despărțiți.

puterea dragostei
Aya și Nicos s-au cuplat la scurt timp după descalificarea lui Akebono de la Puterea dragostei