Life

Puterea dragostei l-a pus la grea încercare pe Nicos, în camera roșie. Ce i-a declarat Meda

19.01.2021 | 19:30
Puterea dragostei la pus la grea incercare pe Nicos in camera rosie Ce ia declarat Meda
ADVERTISEMENT

Puterea dragostei surprinde de la o ediție la alta, iar cel care a rămas cu gura căscată zilele trecute este Nicos, care s-a trezit cu fosta lui iubită, Meda, concurentă în reality-show-ul de la Kanal D.

Telespectatorii și concurenții au avut parte de o surpriză neașteptată odată cu intrarea fostei partenere a lui Nicos în casa din Istanbul, iar mulți cred că cei doi s-ar apropia destul de mult și ar putea fi cuplul cel mai periculos pentru cele deja formate în acest show televizat.

ADVERTISEMENT

Meda și Nicos au avut o discuție despre ei doi în camera roșie, iar blondina i-a făcut o serie de mărturisiri fostului ei partener.

Nicos de la Puterea dragostei va fi din nou cu Meda?

Cei doi au rămas singuri în camera roșie, iar primele declarații pe care Meda i le-a făcut lui Nicos l-au timorat puțin pe concurent.

ADVERTISEMENT

„Îmi era dor de tine și vreau să vorbesc cu tine”, i-a spus Meda cu o sclipire în ochi, semn că cel puțin sentimentele ei pentru Nicos nu s-au stins încă de tot.

Nicos a fost destul de fâstâcit în fața acestei declarații făcute de fosta lui parteneră și a încercat să schimbe puțin subiectul, neștiind cum să reacționeze după ce Meda i-a spus emoționată că i-a fost dor de el.

ADVERTISEMENT

Concurentul are o tentativă eșuată în dragoste, în casă: relația cu Aya

Telespectatorii cred că ar putea reînvia dragostea între Nicos și fosta lui, dar asta rămâne de văzut, mai ales că Meda trebuie să se adapteze acum acestui concurs și cu siguranță va fi implicată în tot felul de intrigi.

puterea dragostei
Nicos și Aya, la începutul actualului sezon Puterea dragostei. Foto: Kanal D

De când a revenit în casă, Nicos nu s-a apropiat de nicio fată. Cea cu care a încercat să formeze un cuplu mai demult, Aya, a ieșit de la sufletul său, iar acum șansele de a fi din nou cuplat sunt mari odată cu prezența Medei în casă.

ADVERTISEMENT

Fetele au primit-o cu brațele deschise pe Meda, care a reușit să se integreze destul de repede, chiar dacă adaptarea cu totul mai are un pic de așteptat, fiind la început.

 

ADVERTISEMENT