Life

Puterea Dragostei, lovitură uriașă. Fanii sunt în culmea fericirii după ultimul anunț

25.01.2021 | 22:43
Puterea Dragostei lovitura uriasa Fanii sunt in culmea fericirii dupa ultimul anunt
ADVERTISEMENT

Emisiunea matrimonială „Puterea Dragostei” câștigă tot mai mult teren în rândul telespectatorilor, dovadă fiind lovitura uriașă de care a avut parte în cursul galei de duminică, 24 ianuarie 2021. Fanii au primit o veste excelentă. 

Show-ul prezentat de Cristina Mihaela Dorobanțu, fosta concurentă de la „Bravo, ai stil!” a fost lider de audiență în weekend. Mai exact, emisiunea de la Kanal D a ocupat primul loc în topul televiziunilor din România la nivelul întregii țări, cât și în rândul populației de la orașe.

ADVERTISEMENT

Asta înseamnă că „Puterea Dragostei” adună pe zi ce trece tot mai mulți iubitori, dovadă că participanții din casa din Turcia sunt urmăriți în număr foarte mare. De aici și numărul de voturi pe care concurenții le primesc de la fanii show-ului TV.

Puterea Dragostei, lider de audiență. Gala de duminică a fost preferata românilor

Potrivit stirilekanald.ro emisiunea matrimonială difuzată la Kanal D a avut o medie de 715.000 de fani care au urmărit în fiecare minut gala de duminică.

ADVERTISEMENT

Sursa menționată mai arată că în minutul de audiență, la ora 17:59, Puterea Dragostei a atins aproape un milion de telespectatori din întreaga țară.

În intervalul orar 16:00 – 18:00 show-ul moderat de Cristina Mihaela Dorobanțu a fost lider de piață, cu 4,0% rating și 11,7% cota de piață, pe targetul Național, și 2,9% rating și 9,1% cota de piață, pe targetul all Urban.

ADVERTISEMENT

„Puterea Dragostei câștigă tot mai mulți fani, cu fiecare ediție difuzată, concurenții înscriși în cursa pentru a-și găsi sufletul pereche se bucură de sute de mii de susținători, în fața micilor ecrane, dovadă stând audiențele uriașe înregistrate de emisiune!”, este mesajul postat de Cristina Mihaela Dorobanțu pe Instagram.

Frumoasa șatenă a ținut să le mulțumească celor care au stat cu ochii pe micile ecrane, pe Kanal D, în timpul galei din 24 ianuarie 2021, mai ales că nu este prima oară când show-ul reușește să ajungă la inimile telespectatorilor.

ADVERTISEMENT

Datele furnizate de Kantar Media arată că „Puterea Dragostei” s-a clasat pe primul loc și în ziua în care a avut loc premiera celui de-al treilea sezon, când fanii emisiunii au avut parte de o răfuială încă din primele secunde ale difuzării pe post.

ADVERTISEMENT