Life

Puterea dragostei, marcată de un nou scandal cauzat de o infidelitate. Cine pe cine ”traduce”

03.02.2021 | 12:34
Puterea dragostei marcata de un nou scandal cauzat de o infidelitate Cine pe cine traduce
ADVERTISEMENT

Noi suspiciuni de infidelitate au apărut în casa Puterea dragostei, iar cel care a intrat în centrul atenției este George, acuzat că ar înșela-o pe Mădălina, fata alături de care formează un cuplu de luni bune.

Concurenții reality-show-ului de la Kanal D au iscat o nouă controversă și vorbim aici în special despre Meda și Nicos, care au început să lovească puternic în cuplul format de Mădălina și George.

ADVERTISEMENT

Nicos i-a reproșat Mădălinei că s-a bagat în relația sa cu Meda, iar de aici s-au aprins spiritele.

George de la Puterea dragostei, acuzat că o înșală pe Mădălina

„Mădălina, eu nu am vorbit despre tine, ci despre Aya. Băi, fetițo, ești o fetiță, aia ești”, i-a spus Meda răstind.

ADVERTISEMENT

În cearta dintre cele două cupluri a intervenit și Cristi Marinescu, care de data asta a fost de partea lui Nicos, cel care a lansat ipoteza că George nu ar fi tocmai fidel.

„Îți bați joc de Mădălina”, este acuzația dură lansată de Nicos, spunând, practic, pe față, că nu o iubește așa cum susține, ba chiar că ar fi înșelat-o.

ADVERTISEMENT

Conflictul a degenerat apoi, iar cei care au ajuns să se certe au fost Meda și George, după ce Nicos l-a făcut terci.

Alexandra vede totul ca pe o simplă strategie

„Nicos, mai ții minte când a zis George că va vorbi foarte multe lucruri în exterior și apoi le va zice în emisiuni?”, l-a întrebat Alexandra pe Nicos.

ADVERTISEMENT

Nicos s-a apărat și a spus că nu vrea să îi facă jocurile lui George, pentru că nu e ghidonul de la bicicletă cum consideră că este Cristi Comănici pentru iubitul Mădălinei.

Alexandra suspectează că războiul deschis între Nicos și George ar fi doar o strategie a lui Nicos, având în vedere că până în acest moment cei doi s-au înțeles foarte bine, ba chiar au atacat împreună mai mulți concurenți de-a lungul sezonului.

Telespectatorii cred că Meda este cea care a pus paie pe foc în prietenia dintre George și Nicos și că Mădălina nu se poziționează suficient în aceste conflicte, ba chiar îi întărâtă uneori pe băieți.

 

ADVERTISEMENT