Life

Puterea Dragostei, scene de o violență rară. Concurenții nu și-au mai păstrat calmul

31.01.2021 | 12:44
Puterea Dragostei scene de o violenta rara Concurentii nu siau mai pastrat calmul
ADVERTISEMENT

Emisiunea matrimonială „Puterea Dragostei” de la Kanal D a avut parte de scene de o violență rară, concurenții rămași în concurs răbufnind. Participanții nu și-au mai putut stăpâni calmul și chiar a fost nevoie de intervenția staff-ului. 

Discuțiile aprinse și scandalurile nu se mai încheie între fetele și băieții care au plecat în Turcia în căutarea sufletului pereche. Casa din Istanbul este zguduită pe zi ce trece de tot mai multe certuri, de data aceasta schimbul de replici fiind mult mai acid ca niciodată.

ADVERTISEMENT

Situația tensionată a pornit chiar în timpul galei show-ului prezentat de Cristina Mihaela Dorobanțu, moment în care Cristian Comănici a vrut să arunce cu un scaun într-una dintre fete. De altfel, concurentul este la cuțite și cu Alexandra și Andrada.

Puterea Dragostei, scandal după scandal. Concurenții și-au aruncat vorbe grele

Cristian Comănici: Tu îi votezi la cuplul lunii!

Alexandra: Da, îi votez, decât să arăt niște mincinoși care arată oamenilor de acasă cuplul perfect care nu există! 

ADVERTISEMENT

Cristian Comănici: Hoațo! Hoațo! (…) V-ați bătut, bă femeilor, v-ați luat cu mâinile de păr pe aici și acum vii și o votezi! Crezi că eu sunt prost?  

Andrada: De ce mă amenință să tac?! Niciodată nu o să tac!

Cristian Comănici: În momentul în care Maria s-a apropiat de Marinescu, Andrada a primit mesaj «nu îi lăsa să facă relație!»

ADVERTISEMENT

Andrada: Te rog să vii cu votezi! Decât să vorbim despre mine și informațiile pe care le dau, de ce nu vorbești, George, despre tine și femeile care îți trimit bani pentru pozele cu tine dezbrăcat”, e schimbul de replici dintre concurenți, potrivit kanald.ro.

Fratele fostei câștigătoare a show-ului matrimonial Puterea Dragostei, Bianca Comănici, nu este singurul care a fost implicat într-un scandal de proporții în gală. Mădălina s-a supărat pe George, fără a-i divulga motivul real pentru care s-a întristat.

ADVERTISEMENT

„Dai cu scaunul în Maria?! Ești bărbat și tu!”, este replica lui Rareș în momentul în care Cristian Comănici ia un scaun pentru a-l arunca înspre Maria.

George s-a enervat și el, mărturisind că s-a săturat de situația neplăcută din casa din Turcia. Concurentul a dat cu șutul în scaunul din fața lui, precizând că este disperat de două dintre fetele de la Puterea Dragostei.

Nu pot să fiu umană cu cineva care e un cățel! Nu pot!”, spune Maria după ce realizează ce era să facă Cristian Comănici, care a fost oprit de echipa emisiunii de la Kanal D.

ADVERTISEMENT