Life

Puterea Dragostei se mută în casă nouă. Ce decizie au luat producătorii de la Kanal D

Puterea Dragostei a ajuns la sezonul cu numărul patru, iar producătorii pregătesc deja următoarea emisiune, care aduce o schimbare binevenită pentru concurenți.
24.11.2021 | 18:42
Puterea Dragostei se muta in casa noua Ce decizie au luat producatorii de la Kanal D
Puterea Dragostei, schimbare pentru următorul sezon. Unde se va filma emisiunea de la Kanal D. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Show-ul matrimonial se mută în casă nouă. Producătorii de la Kanal D au decis să renunțe la filmările din Turcia pentru a fi mai aproape de inimile oamenilor.

În felul acesta emisiunea moderată de Cristina Mihaela Dorobanțu se va filma din sezonul următor la București, unde deja s-a dat startul înscrierilor.

ADVERTISEMENT

Cei care sunt majori și sunt în căutarea sufletului pereche au posibilitatea să fie mai aproape de casă, de cei dragi odată cu sezonul cu numărul cinci.

Puterea Dragostei, schimbare pentru următorul sezon. Unde se va filma emisiunea de la Kanal D

„Casa Puterea Dragostei se mută în România și un nou sezon al show-ului, în care doar iubirea va conta, se pregătește la Kanal D”, au anunțat producătorii emisiunii matrimoniale, pe Instagram.

ADVERTISEMENT

Cel mai probabil show-ul va fi moderat în continuare de Cristina Mihaela Dorobanțu, care a înlocuit-o pe Andreea Mantea după primele două sezoane.

Frumoasa brunetă a renunțat la proiect tocmai pentru că emisiunea se filma în Turcia și dorea să fie mai aproape de cei dragi, la fel și băiatul ei, David.

ADVERTISEMENT

Puterea Dragostei, sezonul 5, mai aproape de oameni

Postul de televiziune Kanal D anunță cu această ocazie și castingul pentru sezonul următor. Dragostea, emoțiile și provocările sunt condimentele de care vor avea parte concurenții.

Toți cei care au deja 18 ani împliniți și sunt interesați să meargă pe calea iubirii au posibilitatea să se înscrie de pe acum. Ei trebuie numai să acceseze casting.kanald.ro.

ADVERTISEMENT

Persoanele interesate sunt nevoite, de asemenea, să răspundă cu cea mai mare sinceritate întrebărilor, asta pentru că iubirea adevărată stă chiar în puterea lor!

Puterea Dragostei, de 3 ani pe sticlă. Ce mesaj a transmis moderatoarea

Puterea Dragostei difuzează în prezent sezonul patru, dar se filmează de numai 3 ani pe care echipa de la Kanal D i-a sărbătorit recent.

Cristina Mihaela Dorobanțu a lăsat un mesaj emoționant cu această ocazie, mai ales că este la cârma emisiunii de ceva vreme. Vedeta le-a mulțumit fanilor.

„Astăzi am sărbătorit 3 ani de Puterea Dragostei! Emisiunea care unește suflete! Zilele cu audiențe record se datorează vouă, celor ce zi de zi luați parte la visul nostru, iar pentru asta vă mulțumim din suflet!”, a scris prezentatoarea în social media.

ADVERTISEMENT