Life

Puterea Dragostei, un nou scandal monstru. Daiana și Izabela, la cuțite 

12.01.2021 | 21:12
Puterea Dragostei un nou scandal monstru Daiana si Izabela la cutite
ADVERTISEMENT

Casa emisiunii matrimoniale „Puterea Dragostei” de la Kanal D a fost zguduită de un nou scandal monstru. De data aceasta Daiana și Izabela au ajuns la cuțite, iar conflictul a degenerat până aproape de bătaie. 

Cele două concurente și-au aruncat cuvinte grele, Izabela fiind prima care a răbufnit. Tânăra nu a mai suportat discuția cu colega sa și a aruncat cu o pernă spre „rivală”, gest care a fost imediat întors de Daiana. Și de aici puțin a lipsit să nu se păruiască.

ADVERTISEMENT

Ambele au ridicat tonul pentru a se face auzite, Codruț și Rareș fiind nevoiți la un moment dat să intervină între cele două. În caz contrar, Daiana și Izabela ar fi ajuns la bătaie, lucru tot mai practicat în casa Puterea Dragostei în ultima vreme.

Puterea Dragostei, scandal de proporții între Daiana și Izabela

„Izabela: Nu mai ridica tonul! Ai grijă ce vorbești!

Daiana: Mă abțin mult!”, sunt replicile schimbate de cele două participante de la Kanal D în emisiunea de miercuri, 13 ianuarie 2021, informează wowbiz.ro.

ADVERTISEMENT

Nici conflictul dintre Andrada și Aya nu este aproape de a se încheia, certurile dintre ele atingând cote destul de alarmante. De asemenea, Maria nu lasă nici ea garda jos și chiar face amenințări grave la adresa Ayei, spunând că are anumite dovezi.

„Andrada: Tu încă nu ești o femeie, ești o copilă!

Aya: Să îți fie rușine de tot ceea ce faci acum! 

George, către Andrada: Ai votul meu, ca să știi!

Alexandra: O ameninți pentru că îți e frică că o să vorbească! 

George , către Andrada: Ai devenit un pericol pentru mine. 

Maria: George, de ce te bagi în cearta fetelor?! 

Mădălina: Iubire, să nu cumva să vorbești cu ființa asta!”. 

În altă ordine de idei, favoritul săptămânii acesteia și câștigătorul suprem al cecului de 1.500 de euro este și de data aceasta Alexandra, dovadă că blondina este foarte apreciată și votată de telespectatori. Așadar, tânăra rămâne în continuare liderul casei din Turcia.

ADVERTISEMENT