Life

Puterea dragostei, zguduită de un conflict uriaș la început de an! Mariana și Alexandra au împărțit casa în două

03.01.2021 | 21:25
Puterea dragostei, zguduită de un conflict uriaș la început de an! Mariana și Alexandra au împărțit casa în două
Scandal la Puterea dragostei între Alexandra și Mariana. Foto: captură Kanal D
ADVERTISEMENT

Puterea dragostei este zguduită de un nou conflict la început de an, iar în centrul atenției au fost, de data aceasta, Alexandra și Mariana.

Rivalitatea dintre cele două fete a împărțit casa în două. George a sărit în apărarea Marianei, care a lansat o serie de săgeți la adresa Alexandrei în gala din 3 ianuarie, iar Codruț, fostul iubit al fetei cu părul mov, nu a putut sta pe margine văzând că aceasta e atacată.

George a spus că Alexandra vrea să fie în centrul atenției cu orice preț și caută mereu lumina reflectoarelor băgându-se în tot felul de conflicte, iar aceasta i-a spus că este provocată constant și nu face decât să răspundă.

ADVERTISEMENT

Circ uriaș la Puterea dragostei: Alexandra a determinat-o pe Mariana să plece din emisiune

Mariana a intervenit și a lovit-o unde o doare cel mai tare, punând la îndoială calitatea ei de mamă: „Ceea ce faci tu nu este demn pentru o femeie și pentru o mamă. Trezește-te odată la realitate că ai 26 de ani și ești mamă. Ce educație îi dai tu copilului tău?”.

Alexandra s-a ridicat în fața Marianei, iar cea la care tânjea Cristi Comănici nu a suportat atitudinea fetei și a părăsit pentru câteva momente casa, sfidând-o și batjocorind-o până în ultima secundă.

ADVERTISEMENT

Casa împărțită în două: pro și contra Alexandra

Și pentru că nu a fost suficient ca în capul Alexandrei să se pună George și Mariana, și noul concurent, Romeo, a avut un cuvânt de spus.

Acesta i-a spus concurentei că este cea mai conflictuală din casă și că nu urmărește să își caute dragostea, ci doar să fie în centrul atenției, mai ales prin scandal.

ADVERTISEMENT

Toata cearta a degenerat apoi, iar cei care au avut să își reproșeze lucruri au fost Codruț și Alexandru. Codruț i-a spus lui Alexandru că s-a simțit trădat și nu este încântat de felul în care se poartă cu Alexandra, criticând-o foarte des, mai ales că face de multe ori pe băiatul moral, la fel ca George.

 

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoria LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 854. 32 pagini. Doar 5 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri