Sport

Puterea lui Edi Iordănescu! Galeria pe care a avut-o selecționerul la EURO 2024

Antrenorul echipei naționalei a fost susținut la Campionatul European de Fotbal de soție, cei trei copii, frații și sora lui
09.07.2024 | 12:42
Puterea lui Edi Iordanescu Galeria pe care a avuto selectionerul la EURO 2024
Familia lui Edi Iordanescu a sustinut nationala Romaniei la EURO 2024 Foto colaj facebook
ADVERTISEMENT

Edi Iordănescu a avut parte de o susținere specială la Campionatul European de Fotbal. Selecționerul României i-a avut în tribune pe toți membrii familiei sale, care i-au făcut galerie lui și echipei naționale.

Mezinul familiei Iordănescu a vrut pe garduri

Dacă pe parcursul Campionatului Europen, Edi a fost discret în comentariile extra-sportive, el a dezvăluit acum o fotografie cu galeria din familie Iordănescu. Soția, copiii, frații, sora sa și nepoții au fost în tribune.

ADVERTISEMENT

Au fost și ai mei la meci. Au venit mulți, am trimis vreo trei mașini să îi ia de la aeroport. Familia mea ar fi la fel de legată de echipa națională chiar dacă nu aș fi eu selecționerul”, a spus Edi, după meciul cu Slovacia, care a propulsat România în optimi.

Selecționerul, în vârstă de 46 de ani, este căsătorit cu Arabella, care e din Satu Mare. Ea a fost fotomodel, a absolvit Medicina și este mai tânără cu 10 ani decât el. Edi și Arabella au împreună trei băieți, Luca, Iustin și Achim. Mezinul a făcut senzație în tribune, dorind să stea numai în picioare, asemenea unchiului său Alex.

ADVERTISEMENT

După ce România și-a încheiat parcursul la EURO, Edi Iordănescu a dezvăluit că este timpul să se dedice familiei. Și că nu e momentul să ia o decizie în privința viitorului la națională. „Sincer, eu am nevoie de odihnă, după care cu siguranță va fi o discuție cu FRF și cu președintele Federației, dar va fi o discuție și cu familia mea. Cred că familia mea are nevoie mai mare de mine decât naționala României”, a spus Iordănescu.

Tata Puiu a plecat acasă din cauza unui deces în familie

Tatăl lui Edi Iordănescu, fostul selecționer Anghel Iordănescu, a dezvăluit că unul dintre nepoții săi, a avut de suferit la școală din cauza comentariilor răutăcioase la adresa antrenorului naționalei.

ADVERTISEMENT

Anghel Iordănescu a fost prezent și el la EURO, însă doar la meciurile din grupe. Ulterior, el a plecat acasă, din cauza unui deces survenit în familia sa. Tata Puiu a ratat astfel meciul cu Olanda din optimi.

În Germania au fost și frații lui Edi. Andrei, care e căsătorit și are doi copii, a avut alături de el și familia și pe cei mici. Alex, celălalt frate al lui Edi, a fost în multe momente șef de galerie în sectorul rezervat familiilor jucătorilor.

ADVERTISEMENT

Anghel Iordănescu are șase nepoți

N-a lipsit de la turneul final nici Maria, mezina familiei Iordănescu. Frumoasa prezentatoare a știrilor sportive de la Prima TV, a participat la toate meciurile, fiind extrem de active în rolul de susținătoare a naționalei noastre.

Anghel și Valeria Iordănescu sunt căsătoriți de peste 50 de ani. Ei au patru copii: Edward (46 ani), Andrei (33 ani), Alex (32 ani) și Maria (28 ani). Tata Puiu are până acum șase nepoți, trei din partea lui Edi, doi din partea lui Andrei și unul din partea Mariei. Dintre copiii săi, numai Alex nu e căsătorit.

ADVERTISEMENT