News

Putin a făcut uitat bicepsul lui Klaus Iohannis. Liderul rus a intrat în apă la minus 20 de grade. Video

19.01.2021 | 22:49
Putin a facut uitat bicepsul lui Klaus Iohannis Liderul rus a intrat in apa la minus 20 de grade Video
ADVERTISEMENT

Vladimir Putin a oferit o replică pentru liderii europeni care se laudă în aceste zile cu mușchii lor atunci când merg să se vaccineze anti-Covid.

Președintele rus a intrat în apă la minus 20 de grade de Bobotează, arătând un fizic de invidiat la 68 de ani, care face uitat bicepsul lui Klaus Iohannis.

ADVERTISEMENT

Vladimir Putin participă în fiecare an la scăldatul în apă rece de Bobotează pe rit vechi, intrând în apă la minus 20 de grade Celsius.

Vladimir Putin, baie la minus 20 de grade de Bobotează

Filmul de 10 secunde care îl surprinde pe Vladimir Putin la bustul gol a fost făcut public de Kremlin pe Twitter și a arătat tuturor forma fizică de invidiat în care se află liderul rus.

ADVERTISEMENT

În înregistrarea video se vede cum liderul de la Kremlin se scufundă de trei ori într-un bazin cu apă sfințită, făcându-și cruce înainte de fiecare scufundare.

Scufundările de Bobotează sunt una dintre cele mai importante tradiții ale Bisericii Ortodoxe din Rusia. Kremlinul a dat asigurări mereu că Vladimir Putin este perfect sănătos, însă imaginile demonstrează acest lucru celor care sunt sceptici.

ADVERTISEMENT

În ultimele zile mai mulți lideri din Europa și-au arătat mușchii în timp ce se lăsau vaccinați, imaginile cu aceștia devenind virale. Cel mai bun exemplu e președintele Klaus Iohannis, care a scos de sub tricou un biceps de invidiat, motiv de amuzament pentru internauți.

După ce s-a vaccinat, Iohannis i-a îndemnat pe toți românii să-i urmeze exemplul:Vaccinul e eficient, sigur, recomand tuturor vaccinarea. Vaccinarea și măsurile de restricție ne vor scoate din pandemie. Mulțumesc, multă sănătate”.

ADVERTISEMENT
Președintele Iohannis a fost vaccinat
Președintele Iohannis a fost vaccinat

Președintele a fost prima persoană din România care s-a imunizat în a doua etapă de vaccinare din țara noastră, scopul fiind de a transmite un mesaj de încredere acelei părți a populației care e sceptică față de vaccinare.

ADVERTISEMENT