Anunţul lui Putin care ne dă FIORI! România, VIZATĂ direct

Rusia va avea in acest an noi rachete balistice intercontinentale capabile sa penetreze orice sistem de aparare antiracheta, a declarat marti presedintele rus....
17.06.2015 | 11:00
Anuntul lui Putin care ne da FIORI Romania VIZATA direct

Rusia va avea in acest an noi rachete balistice intercontinentale capabile sa penetreze orice sistem de aparare antiracheta, a declarat marti presedintele rus.

”Fortele nucleare ruse vor fi dotate in 2015 cu peste 40 de noi rachete balistice intercontinentale, care vor fi capabile sa treaca de orice sistem de aparare antiracheta, oricat de perfectionat din punct de vedere tehnic ar fi acesta’‘, a afirmat Vladimir Putin, potrivit Agerpres care citeaza agentia oficiala de stiri Interfax.

ULTIMA ORA! TRAGEDIA S-A PRODUS! Celebrul CÎNTĂREŢ A MURIT! Medicii nu l-au mai putut salva!!! 

“Vom fi obligaţi să orientăm forţele noastre armate către acele teritorii dinspre care vin ameninţări”, a declarat liderul de la Kremlin, în cursul unor declaraţii de presă pe care le-a făcut după ce a avut convorbiri cu preşedintele Finlandei, Sauli Niinisto.

În acest context, Vladimir Putin a spus că cea mai bună garanţie de securitate pentru Finlanda este statutul său neutru.

Anunt de ULTIMA ORA de la Facebook. Toti utilizatorii sint AFECTATI! De ASTĂZI… 

„Atunci când există o ameninţare din partea unui stat vecin, Rusia trebuie să răspundă într-un mod adecvat şi îşi consolidează politica de apărare, pentru a neutraliza orice potenţială ameninţare. Dacă cineva ne ameninţă teritoriul înseamnă că vom fi nevoiţi să ne îndreptăm în mod adecvat forţele noastre armate către regiunile dinspre care vin ameninţările. NATO se îndreaptă către graniţele noastre şi noi nu avem unde să ne mutăm. Totuşi, nu vrem o escaladare. Sigur, vom analiza cu atenţie, vom monitoriza (…) Sunt mai degrabă semnale politice la adresa Rusiei sau a aliaţilor ei. Suntem mai îngrijoraţi, de pildă, de desfăşurarea unui sistem antirachetă – acesta este un lucru serios, de o importanţă strategică”, a mai declarat Vladimir Putin.

VIDEO + FOTO / Imagini BOMBĂ cu ELENA UDREA! Face plajă în AREST! Costumul de baie e… 

Declaratia a fost facuta cu prilejul deschiderii forumului tehnico-militar ‘Armata-2015’, la Kubinka, in apropiere de capitala rusa. Un astfel de sistem antirachetă e aproape gata şi în România, la Deveselu, astfel că ameninţarea lui Putin vizează direct şi ţara noastră.

Anunţ BOMBĂ pentru fumători! Ce se întîmplă cu ţigările!

Cu acelasi prilej, Vladimir Putin a subliniat ca Rusia va acorda in continuare o atentie deosebita ‘realizarii programului de stat in privinta inarmarii si modernizarii complexului militar-industrial’. Presedintele Putin a mai indicat ca Rusia va crea doua noi retele radar care sa controleze zonele strategice de vest si de est, precizand in acelasi timp ca armata rusa a inceput sa primeasca primele noi modele de vehicule blindate care, conform afirmatiilor sale, sunt unice in lume dupa capacitatile de lupta ale acestora.

DECIZIA UNGURILOR care ÎNFIOARĂ TOATĂ EUROPA!

Diplomatia de la Moscova declara recent ca, in conditiile intaririi potentialului militar al NATO, Rusia isi rezerva dreptul de lua masurile necesare pentru apararea securitatii si a intereselor sale nationale. ‘Urmarim pasii SUA si ai aliatilor acestora in ceea ce priveste construirea unui sistem global de aparare antiracheta, precum si alti factori care influenteaza securitatea Rusiei”, declara Ministerul rus de Externe.

CAZ INCREDIBIL în ROM NIA. O fată de 16 ani este VIRGINĂ, dar GRAVIDĂ în 19 săptămîni!

Tot marti s-a anuntat ca armata rusa dispune de o noua categorie de arme: Fortele Aerospatiale, rezultate in urma fuzionarii Fortelor Aeriene si a Apararii Aerospatiale. Informatia a fost oferita de comandantul acestei arme, generalul Alexandr Golovko, citat de agentia EFE.

Armata, ANUNŢ BOMBĂ! S-a luat DECIZIA! E oficial! Tinerii români au aflat: se pleacă la RĂZBOI! 

Sursă: www.stirileprotv.ro