News

Putin lansează noi amenințări: ”Orice țară care va ataca Rusia cu arme nucleare va fi ștearsă de pe fața pământului”

Prezent vineri, 9 decembrie, în Kârgâzstan, Vladimir Putin a amenințat că ”va șterge de pe fața pământului” orice stat care va ataca Rusia cu arme nucleare.
09.12.2022 | 17:17
Putin lanseaza noi amenintari Orice tara care va ataca Rusia cu arme nucleare va fi stearsa de pe fata pamantului
Vladimir Putin amenință că ”va șterge de pe fața pământului” orice stat care ar ataca Rusia cu arme nucleare. Sursa foto: hepta.ro
ADVERTISEMENT

Vladimir Putin readuce în discuție armele nucleare. De această dată, liderul de la Kremlin amenință că un atac cu arme neconvenționale asupra Rusiei va aduce consecințe devastatoare inamici.

Vladimir Putin amenință că ”va șterge de pe fața pământului” orice stat care ar ataca Rusia cu arme nucleare

Într-o perioadă în care războiul din Ucraina este concentrat în special pe zona de sud, sud – est și pe atacurile aeriene ale rușilor, Putin vorbește din nou de posibilii dușmani ai țării sale.

ADVERTISEMENT

Prezent într-o vizită în Kârgâzstan, președintele rus a avertizat că orice țară care va îndrăzni să atace Rusia cu arme nucleare va fi ”ștearsă de pe fața pământului”, relatează site-ul ANews.

Putin nu a ezitat să laude arsenalul nuclear extrem de puternic de care dispun forțele sale militare. El a vorbit despre armele hipersonice ”avansate” care se află în dotarea armatei ruse.

ADVERTISEMENT

”Armele hipersonice avansate ale Rusiei ar asigura că țara noastră ar putea răspunde cu forță dacă va fi vreodată atacată.

Orice țară care ar îndrăzni să atace Rusia cu arme nucleare va fi ștearsă de pe fața pământului”, a declarat liderul rus, vineri, la Bișkek.

ADVERTISEMENT

Liderul de la Kremlin a mai ținut să sublinieze că Rusia nu are mandat pentru a lansa un prim atac nuclear preventiv.

Putin spune că peste 150.000 de rezerviști au fost trimiși deja pe frontul din Ucraina

La evenimentul de vineri, din Kârgâzstan, Vladimir Putin a vorbit și despre situația de pe frontul de război din Ucraina.

ADVERTISEMENT

Acesta a anunțat că, în prezent, există 150.000 de luptători recrutați recent care au fost trimiși pe front. În toamnă, regimul de la Moscova a chemat peste 300.000 de rezerviști în cadrul unei campanii de mobilizare parțială decretată de Putin.

Vladimir Putin nu s-a ferit să recunoască faptul că au existat unele deficiențe în procurarea de echipamente și haine pentru recruți, dar a dat asigurări că problemele s-au rezolvat acum.

ADVERTISEMENT