Fotbal international

Putin, lăudat de Infantino! “Cel mai bine organizat Campionat Mondial din istorie”

13.07.2018 | 19:37
Putin laudat de Infantino Cel mai bine organizat Campionat Mondial din istorie

Vladimir Putin a fost lăudat de Gianni Infantino, preşedintele FIFA, pentru organizarea Campionatului Mondial 2018. Oficialul a declarat, într-o conferinţă de presă organizată înainte de finala Franţa – Croaţia, că organizarea turneului final din Rusia a fost una ireproşabilă.

“Încă de acum câţiva ani am spus că acest Mondial va fi cel mai bun din istorie, iar astăzi pot să o spun cu convingere: este vorba de cea mai bună Cupă Mondială din toate timpurile. Rusia s-a schimbat, a devenit o adevărată ţară a fotbalului, nu doar prin organizarea Cupei Mondiale la cel mai înalt nivel, dar şi fotbalul face acum parte din ADN-ul ţării, graţie performanţelor echipei naţionale, a întregii munci depuse, a infrastructurilor, totul este magnific şi foarte eficient. Moştenirea acestei Cupe Mondiale va face ca Rusia să urce în clasamentul naţiunilor datorită fotbalului. Ceea ce a fost construit, a fost construit pentru viitor. Ceea ce s-a schimbat este percepţia faţă de Rusia. Aproape un milion de vizitatori în Rusia, la Moscova, dar şi în toate oraşele gazdă, şi-au dat seama că au ajuns într-o ţară frumoasă, primitoare, într-o ţară pregătită să arate lumii că realitate nu este aceea pe care crezi că o cunoşti. Este o ţară bogată în cultură, istorie, istorie a omenirii”, a declarat Gianni Infantino.

Gianni Infantino l-a lăudat pe Vladimir Putin şi vor asista la finala CM 2018

Vladimir Putin a participat la ceremonia de deschidere a Campionatului Mondial 2018 şi va asista, cel mai probabil, şi la finala turneului final din Rusia. La meciul Franţa – Croaţia va fi prezent şi Gianni Infantino.

Vladmir Putin a fost lăudat de Gianni Infantino
Vladmir Putin a fost lăudat de Gianni Infantino