Cele mai citite

Putin, reacţie violentă! ”Cupa Mondială e importantă, nu oficialii”

Preşedintele Rusiei, Vladimir Putin, a avut o reacţie dură, după ce mai multe ţări au anunţat că vor boicota diplomatic Cupa Mondială.
30.03.2018 | 15:44
Putin, reacţie violentă! ”Cupa Mondială e importantă, nu oficialii”
ADVERTISEMENT

Polonia, Islanda, Danemarca, Suedia, Australia şi Japonia sunt ţările care iau în calcul să nu participe la Cupa Mondială din Rusia, ca reacţie la otrăvirea în Marea Britanie a spionului Serghei Skripal şi a fiicei sale, Iulia.

”Refuzul delegaţilor oficiali de a participa la Cupa Mondială este puţin probabil să afecteze negativ evenimentul sportiv în sine. Cupa Mondială este importantă, nu sosirea oficialilor şi delegaţilor. Echipele, fotbaliştii şi pasiunea suporterilor contează”, a spus purtătorul de cuvânt al lui Putin, Dmitry Peskov, citat de agenţia de presă Itar-Tass.

Regimul Putin este acuzat de otrăvirea lui Skripal

Cele şase ţări fac front comun şi sunt dispuse să întoarcă spatele la invitaţia de a fi parte la una dintre cele mai prestigioase competiţii fotbalistice. Anunţul vine la o săptămână după ce premierul britanic Theresa May a declarat că Prinţul William, împreună cu toţi miniştrii din guvern, nu vor merge la evenimentul din Rusia, considerând că regimul lui Putin este vinovat de otrăvirea agentului Serghei Skripal.

ADVERTISEMENT
CITEȘTE mai multe articole interesante din categoria CELE MAI CITITE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 860. 32 pagini. Doar 5 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri