Fotbal international

Putin schimbă legile în Rusia după CM 2018. Ce anunț a făcut

16.07.2018 | 10:44
Putin schimba legile in Rusia dupa CM 2018 Ce anunt a facut

Vladimir Putin se arată încântat de felul în care au decurs evenimentele la Campionatul Mondial din Rusia și a decis să schimbe legile în ceea ce privește vizele pentru suporteri.

Astfel, posesorii de Fan ID, document care a certificat faptul că un suporter poate călători prin Rusia fără viză pentru Cupa Mondială de fotbal 2018, nu vor mai avea nevoie de viză pentru Rusia până la sfârşitul acestui an, a anunţat preşedintele Vladimir Putin. „Vom face astfel: suporterii străini care au în prezent Fan ID vor putea beneficia de multiple intrări în Federaţia Rusă fără viză până la finalul anului”, a declarat Putin, după ce a asistat la finala competiţiei.

Vladimir Putin, mulțumit de felul în care Rusia a găzduit CM 2018

Vladimir Putin, preşedintele Rusiei, i-a înmânat emirului Qatarului titlul de gazdă al Mondialului. Putin s-a declarat „mândru de ceea ce a realizat Rusia în plan organizatoric” la turneul final şi ia urat emirului să aibă parte de o experienţă similară.

Franţa a cucerit trofeul Cupei Mondiale găzduite de Rusia, duminică seara, după ce a învins Croaţia cu scorul de 4-2, în finala desfăşurată la Moscova.