News

Putin și-ar face provizii într-un buncăr din Siberia. ”Poate controla Rusia în timpul unui război nuclear”

Surse din Rusia susțin că în buncărul lui Putin din Siberia sunt duse cantități impresionante de alimente care ar asigura hrana pentru sute de persoane timp de câțiva ani.
16.06.2024 | 21:12
Putin siar face provizii intrun buncar din Siberia Poate controla Rusia in timpul unui razboi nuclear
Palatul ar fi construit peste un buncăr dotat cu cea mai înaltă tehnologie Sursa foto: Dmitriy Chistoprudov/28-300.ru/e2w via Mirror
ADVERTISEMENT

Vladimir Putin ascunde de urgență provizii uriașe de alimente într-un buncăr de înaltă tehnologie de unde poate controla Rusia în timpul unui război nuclear, susțin surse rusești.

Putin și-ar face provizii într-un buncăr din Siberia

Sunt trimise cantități suficiente pentru a hrăni până la 300 de persoane ”timp de câțiva ani” la palatul liderului rus din Munții Altai, susține o sursă implicată în încărcarea alimentelor.

ADVERTISEMENT

Sursa a declarat pentru canalul de Telegram Pozdniakov că transporturi impresionante de „cutii cu rații uscate, cereale și conserve” sunt transportate în îndepărtata locație siberiană, relatează publicația britanică Metro.

În apropiere se află un adăpost al lui Putin numit Altai Yard, unde, potrivit relatărilor anterioare, dictatorul de la Kremlin a construit un buncăr nuclear subteran uriaș.

ADVERTISEMENT

„Nu am văzut niciodată așa ceva. (Mâncare n.r.) de import, scumpă, nu este de-a noastră”, a declarat sursa citată. Produsele sunt aduse la un depozit din regiunea muntoasă, iar apoi o presupusă echipă de securitate a lui Putin se ocupă de ele.

„Descărcăm camioanele la depozit, apoi încărcăm marfa în alte camioane. Șoferii de pe aceste camioane nu sunt cu siguranță șoferi obișnuiți de cursă lungă.

ADVERTISEMENT

Sunt îmbrăcați strict, fețele lor sunt serioase. Vă spun că aceștia cu siguranță nu sunt șoferi obișnuiți… Nu interacționează (cu noi n.r.), a mai declarat aceeași sursă.

De asemenea, aceasta a mai precizat că nu li s-a dezvăluit nici destinația proviziilor. „Conform calculelor mele, într-o lună am încărcat și reîncărcat conserve și cereale, suficiente pentru câțiva ani de viață neobosită, pentru cel puțin 200-300 de persoane”, a mai declarat sursa.

ADVERTISEMENT

Canalul Telegram care a prezentat aceste informații este administrat de Vladislav Pozdniakov, 33 de ani, susținător al războiului și al lui Putin, care a fost cândva fondatorul grupului naționalist rus de extremă dreapta ”Statul masculin” (MG – Mujskoie gosudarstvo).

Publicația britanică a precizat că nu a fost posibilă verificarea independentă a informațiilor prezentate de canalul rusesc, care are aproape 600.000 de abonați.

ADVERTISEMENT