Life

Puya a filmat cel mai nou videoclip hip-hop alături de fiicele sale! E înconjurat de bărbați înarmați

Puya a filmat cel mai nou videoclip al său alături de două dintre cele trei fiice ale sale, artistul fiind înconjurat de bărbați înarmați în locul unde s-a desfășurat producția.
14.11.2021 | 20:47
Puya a filmat cel mai nou videoclip hiphop alaturi de fiicele sale E inconjurat de barbati inarmati
Puya si fiicele sale, in centrul filmarilor pentru noul proiect al artistului hip-hop foto: Click
ADVERTISEMENT

Puya, băiatul rău al hip-hop-ului românesc, este, în fapt, un tată foarte implicat pentru cele trei fete pe care le are. Și, atunci când are ocazia, le și implică în poriectele sale, așa cum s-a întâmplat, de curând, la filmările celui mai recent videoclip al său.

Puya a filmat alături de fetele sale un videoclip

Puya, pe numele său adevărat Dragoș Gărdescu, este tatăl a trei fetițe alături de soția lui, Melinda. Și, chiar dacă adeseori este văzut ca băiatul rău al muzicii ”de cartier”, Puya pare să le implice, ca un tată responsabil, pe fetițele sale în proiectele pe care le are.

ADVERTISEMENT

Așa s-a întâmplat și de curând, la filmările celui mai nou videoclip al artistului. Iar acesta, alături de Eugenia Nicolae, a filmat pentru piesa Lie un clip la care a apelat la o mulțime de figuranți. Și, pentru că povestea avea nevoie și de două fetișe, Puya le-a cooptat în echipa lui și pe fiicele sale mai mari, Melissa și Iuliana.

Iar filmările, desfășurate în apropiere de București și la care au participat și nume cunoscute precum luptătorul MMA, Ion Grigore, au adus în prim plan o mulțime de bărbați, înarmați până în dinți cu arme de airsoft.

ADVERTISEMENT

“Nu este prima dată când fetele apar în clipurile mele, sunt obișnuite. E greu să găsești copii pentru filmări, cu care să interacționezi ok!”, a explicat Puya, pentru Click, preiczând că filmările au avut loc la o fostă fabrică din apropierea Capitalei.

Puya, un tată atent, dar sever

”Eu tot timpul m-am rugat să fiu eu singur în casă cu o grămadă de femei și mi s-a întâmplat. Doar că una e nevastă-mea, trei sunt fetele și una e soacră-mea. E un pic diferit. Pe de altă parte, nu pot să cânt ce cântam când aveam 20 de ani. Nu mai sunt omul ăla care eram la 20 de ani.

ADVERTISEMENT

Am cu totul alte chestii  în cap. E și normal să faci ceva adecvat cu vârsta ta. Nu pot să mă dau acum puștan, că sunt șmecher, sunt vagabond, dar eu, de fapt, mi-am dus copiii dimineața la școală”, spunea Puya, acum ceva vreme, pentru Libertatea.

Mai mult, a precizat artistul care a ajuns la 42 de ani, este încântat, în fapt, că are fetițe, considerând că acestea sunt mai docile atunci când sunt copii și că pe cei care îi vor fi gineri îi va considera bieții lui.

ADVERTISEMENT

Cu toate acestea, a mai explicat Puya, în emisiunea lui Cristi Brancu de la Prima TV, el nu concepe ca fetițele sale să facă tot ce le taie capul și că, adeseori, este sever cu ele. ”Probabil că sunt sever, nu știu. Acum cine nu își ceartă copilul, nu și-l iubește. Ce, să-l lași să facă numai ce vrea el? Nu!

Aici e un joc între mamă și tată. Femeile sunt diferite de bărbați. Și mamele sunt diferite de tați, asta e clar. Într-un fel se comportă mama, într-un fel se comportă tata. Și din chestia asta iese o armonie”, preciza artistul hip-hop în emisiunea lui Cristi Brancu.

Puya a provocat controverse prin muzica sa

Cunoscut de mai bine de două decenii, Puya are o solidă carieră în hip-hop-ul românesc, dar a fost implicta și într-o mulțime de controverse din acest motiv.

Astfel, alături de Tudor Sișu a format trupa La Familia, inițial îndrumați de băieții de la BUG Mafia. Drumurile lor s-au despărțit însă cu mare scandal, Puya acuzându-i pe ”mafioți” că ar fi încercat să le fure brandul și să le pună ”bețe în roate”, muzical vorbind, câștigând, de altfel, și un proces cu aceștia.

În ultima vreme, Puya a intrat în alte dispute. Pe când România era invitată să voteze la referendumul pentru familie, Puya s-a situat categoric de partea Coaliției pentru Familie și a avut câteva mesaje dure cu privire la minoritățile sexuale.

ADVERTISEMENT