Life

Puya a fost prins drogat la volan. Pe numele artistului a fost întocmit dosar penal

Puya (42 de ani) s-a ales cu dosar penal după ce a fost oprit de oamenii legii la un control în trafic. Rapperul se afla sub influența substanțelor interzise.
27.04.2022 | 23:19
Puya a fost prins drogat la volan Pe numele artistului a fost intocmit dosar penal
Puya, sub influența drogurilor. Rapperul a fost oprit de oamenii legii în trafic. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Cântărețul, pe numele său din buletin Dragoș Gărdescu, a fost prins drogat la volan. Vedeta a fost trasă pe dreaptă la un control de rutină efectuat în sectorul 1 din București. Rezultatul la testul cu alcool a fost negativ, dar nu și la cel de droguri.

Puya, sub influența drogurilor. Rapperul a fost oprit de oamenii legii în trafic

Puya a colaborat în urma controlului de rutină efectuat de polițiștii Brigăzii Rutiere în după amiaza zilei de miercuri, 27 aprilie 2022. Artistul a fost supus etilotestului și rezultatul a fost negativ, apoi oamenii legii l-au testat și pentru droguri.

ADVERTISEMENT

Surse citate de observatornews.ro, arată că solistul din Sălăjan ar fi consumat cocaină, motiv pentru care a fost condus pentru INML pentru analize suplimentare. Vedeta s-a ales cu dosar penal și va fi trimis în judecată.

„În data de 27 Aprilie a.c., polițiști din cadrul Brigăzii Rutiere aflați în exercitarea atribuțiilor de serviciu pe raza sectorului 1, au oprit pentru control un autovehicul condus de un bărbat.

ADVERTISEMENT

După verificarea documentelor prevăzute de lege, polițiștii au procedat la testarea preliminară a conducătorului auto cu aparatul DrugTest care a indicat prezența în organism a substanțelor psihoactive.

În acest context, persoana în cauză a fost condusă la sediul INML pentru prelevarea mostrelor biologice, iar în cauză a fost întocmit un dosar penal în conformitate cu prevederile art. 336 alin.1 din Codul Penal”, se arată într-un comunicat al poliţiei.

ADVERTISEMENT

Puya, dosar penal pentru consum de droguri

Puya așteaptă în momentul de față rezultatul mostrelor biologice privind consumul de substanțe psihoactive. Ulterior, oamenii legii urmează să încadreze fapta sa și să-l trimită în fața judecătorilor din Capitală.

Rapperul care a făcut parte din trupa La Familia nu a dorit să vorbească cu anchetatorii și nu a făcut niciun fel de declarație în fața acestora. În urma incidentului din sectorul 1 cântărețul s-a ales și cu permisul suspendat.

ADVERTISEMENT

Concret, vedeta nu mai poate urca la volanul mașinii în următorii doi ani și poate da examen după ce magistrații iau o decizie finală în dosarul său.

ADVERTISEMENT