News

Puya, concert cu peste 500 de persoane la un club din Mamaia, fără respectarea vreunei reguli. Ce amendă au primit organizatorii. Video

19.07.2020 | 09:59
Puya concert cu peste 500 de persoane la un club din Mamaia fara respectarea vreunei reguli Ce amenda au primit organizatorii Video
Puya, concert cu peste 500 de persoane la un club din Mamaia, fără respectarea vreunei reguli. Ce amendă au primit organizatorii. Sursa foto: captură youtube
ADVERTISEMENT

În plină stare de alertă, cu reguli stricte de distanțare și de igienă, rapper-ul Puya a susținut un concert la Mamaia în fața a peste 500 de spectatori.

Cum imaginile de la show-ul artistului au apărut repede de rețelele de socializare, locația de pe litoral a fost rapid vizitată de forțele din Poliție.

ADVERTISEMENT

Ajunși la clubul din stațiunea de la Marea Neagră, cei de la IPJ Constanța au constatat, deloc surprinzător, că nu se respectă nicio regulă.

Puya, concert cu peste 500 de persoane la Mamaia, în plină stare de alertă

Litoralul românesc continuă să fie una dintre locațiile din țară în care măsurile de distanțare fizică și de igienă din perioada stării de alertă nu prea există.

ADVERTISEMENT

Sâmbătă seară, la un concert susținut de artistul de muzică rap Puya, au participat peste 500 de persoane, total în contradicție cu prevederile legale în ceea ce privește prevenirea răspândirii noului coronavirus.

Cum era normal la un astfel de eveniment, susținut în era digitală, mai mulți fani au postat filmări din timpul concertului, care s-au viralizat rapid, până au ajuns la oamenii din Poliție. Foarte rapid, aceștia s-au deplasat la fața locului și au oprit concertul, aplicând amenzi usturătoare.

ADVERTISEMENT

Ce amendă au primit organizatorii concertului lui Puya

Evenimentul de la Mamaia a fost întrerupt circa o jumătate de oră de polițiști, timp în care aceștia au aplicat legea și au acordat amenzi conforme cu măsurile din starea de alertă

”În urma imaginilor difuzate în spaţiul virtual, poliţiştii constănţeni au efectuat verificări la un club din staţiunea Mamaia Nord, unde s-a constatat că în intervalul orar 19,00-19,30 a avut loc o interpretare a artistului Puya, la care au participat mai mult de 500 de spectatori, contrar prevederilor legale.

ADVERTISEMENT

A fost aplicată sancţiunea prevăzută de art. 65 lit. l) din Legea 55/2020, în valoare de 10.000 de lei”, a transmis Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Constanţa, conform G4Media.

Potrivit IPJ Constanţa, în cazul aceleiaşi societăţi comerciale au mai fost aplicate o amendă de 1.500 de lei pentru că muzica era difuzată la ”volum perturbator”. şi alte două sancţiuni contravenţionale, a câte 2.500 de lei, pentru că scena nu avea asigurate, în totalitate, ”elemente incombustibile”, mai scrie sursa citată.

ADVERTISEMENT