Life

Puya, despre viața de familie. Cum e viața rapperului alături de trei fete

Puya, pe numele său real Dragoș Gărdescu, a vorbit deschis despre viața de familie, dar și cum se descurcă înconjurat numai de fete.
28.09.2021 | 07:58
Puya despre viata de familie Cum e viata rapperului alaturi de trei fete
Puya, despre viața de familie. Cum e viața rapperului alături de trei fete. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Artistul are trei fete alături de partenera sa de viață, Melinda. Cei doi sunt căsătoriți din anul 2011, cunoscutul rapper dezvăluind acum cum e viața sa alături de cei dragi.

Puya este un familist convins, mărturisind că încearcă să se comporte alături de cei dragi exact așa cum a văzut la părinții săi, subliniind faptul că nu a plănuit să devină tată.

ADVERTISEMENT

În prezent, cântărețul are 3 fete împreună cu soția sa, pe care a curtat-o intens în urmă cu ani buni, asta pentru că Melinda era studentă la o facultate din Cluj-Napoca.

Puya, un familist convins. Cum arată viața sa alături de cele 3 fete

„Nu prea am timp să mă gândesc cum trebuie să fiu. Sunt cum sunt. Încerc să fiu cum pot eu mai bine. Încerc să fac ce au făcut și părinții mei în principiu. Să creez o familie unită.

ADVERTISEMENT

Mi-am dorit mereu copii, asta cu siguranță. Dar nu am plănuit exact momentul. Nunta am făcut-o când prima fată avea 2 ani”, a declarat Puya pentru ciao.ro.

Întrebat dacă își mai dorește copii, poate un băiat, artistul nu a spus „Nu”. Vedeta nu exclude posibilitatea să devină tată pentru a patra oară.

ADVERTISEMENT

„Ar fi frumos încă un copil, sigur. Ce o vrea Dumnezeu, eu am deja un băiat, Băiatu’ în iarbă,  vinul pe care l-am lansat anul trecut”, a completat Puya, mai arată sursa citată.

Cum și-a cunoscut Puya soția. Melinda era studentă la Cluj

Totodată, cântărețul a vorbit și despre momentul în care și-a cunoscut soția, cea care avea să-i schimbe complet viața și să-l transforme într-un băiat de casă.

ADVERTISEMENT

Aceea a fost clipa în care Puya a făcut pasul spre căsătorie, precizând că a început să nu se mai gândească numai la sine, ci și la cei din preajma sa.

„Asta e întrebare capcană? Nu știu cum îți imaginezi tu dragostea la prima vedere, dar probabil așa o fi fost. Am fost chemat la un bal de boboci la Deva, ea prezenta balul.

Mi-au tras țeapă cu banii, deși aveau 1.000 de oameni în sală. După care am făcut schimb de telefoane și am tot vorbit. Așa e dragostea!”, a mai adăugat artistul.

ADVERTISEMENT
Tags: