Life

Puya, dezvăluiri la 10 ani de la moartea fratelui său. “Mi-a părut rău de momentele pe care le-am pierdut”

Puya a trecut prin momente grele în urmă cu 10 ani, atunci când fratele său a murit. Nu și-a revenit niciodată în totalitate și încă suferă pentru că nu și-a petrecut mai mult timp cu acesta.
14.02.2022 | 17:12
Puya dezvaluiri la 10 ani de la moartea fratelui sau Mia parut rau de momentele pe care leam pierdut
Puya, dezvăluiri la 10 ani de la moartea fratelui său. Sursă foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Puya, pe numele său real Dragoș Gărdescu, a trecut pin clipe greu de imaginat în urmă cu 10 ani, atunci când fratele său a murit.

Cântărețul regretă și astăzi că nu și-a făcut mai mult timp pentru a sta cu acesta.

Acel moment cumplit l-a făcut pe Puya să realizeze că familia este extrem de importantă, iar de atunci încearcă să stea cât mai mult timp acasă.

ADVERTISEMENT

Puya, dezvăluiri la 10 ani de la moartea fratelui său. “Mi-a părut rău de momentele pe care le-am pierdut”

Puya a vorbit în podcastul realizat de Cătălin Măruță despre unul dintre cele mai dureroase episoade din viața sa. Moartea fratelui său. Chiar dacă de atunci au trecut 10 ani, cunoscutul artist regretă și acum faptul că nu și-a petrecut mai mult timp cu familia.

În acea perioadă, Puya era extrem de ocupat fiind aproape mereu pe drumuri și susținând o mulțime de concerte. Uneori, fratele său îl suna, dar acesta nu avea timp să răspundă.

ADVERTISEMENT

Rapperul a mai spus că nici acum nu a șters numărul fratelui său din telefon.

“El era în Italia, lucra acolo, și la un moment dat m-a sunat cineva și mi-a zis că fratele meu nu mai e. Ăla a fost un moment de răscruce. Mi-am dat seama că toată alergătura cu spectacolele nu merită. Uneori suna și nu puteam să îi răspund.

Totul e degeaba dacă nu putem să stăm unul cu altul, cu familia. Noi nu ne vedeam cu anii, pentru că el era în Italia. Era acolo să facă bani. Mi-a părut foarte rău de momentele pe care le-am pierdut.

ADVERTISEMENT

Poate avea probleme și nu avea cui să i le spună. De atunci, am luat asta ca pe o lecție și nu mai fac așa”, a spus Puya în podcastul lui Cătălin Măruță. 

Drama prin care a trecut l-a făcut pe rapper să realizeze cât de important este timpul petrecut cu familia și cu cei dragi, așa că și-a schimbat radical comportamentul.

ADVERTISEMENT

“Sunt lucruri mai importante decât banii. E bine să facem și bani, dar să avem grijă și de noi și de familie. Fiecare își are soarta lui, așa a fost să fie.

Eu acum trăiesc prezentul, nu vreau să mă uit nici în trecut și nici în viitor foarte mult, ca să nu mai pierd ocazii. Pe oameni îi îmbătrânesc supărările, rutina, dar dacă tu ești o fire optimistă, e foarte ok”, a mai spus artistul.

ADVERTISEMENT