Life

Puya și Melinda au plecat la America Express cu buzunarele doldora de bani! Dezvăluiri despre afacerile rapper-ului

Puya și Melinda au plecat în aventura America Express, dar, cu câteva zile înainte de a se îndrepta spre Mexic, acolo unde vor filma primele imagini ale show-ului, și-au pus la punct afacerile și banii.
27.05.2022 | 13:05
Puya si Melinda au plecat la America Express cu buzunarele doldora de bani Dezvaluiri despre afacerile rapperului
Puya și Melinda au e ce să zâmbească îaninte de America Express, firmele lor au produc profituri serioase / Fotomontaj: Fanatik
ADVERTISEMENT

Puya, pe numele lui real, Dragoș Gărdescu, alături de soția lui, Melinda, au avut grijă ca, înainte de a pleca la America Express să își lase în ordine afacerile. Iar asta, pentru ei, înseamnă că au depus bilanțurile contabile pentru firmele pe care le dețin. Și, normal, s-au bucurat împreună de profiturile serioase obținute.

Puya și Melinda au plecat la America Express după ce au văzut profiturile uriașe

Puya și Melinda sunt doi dintre concurenții de la America Express care au plecat deciși să câștige marele premiu al emisiunii – 30.000 de euro. Pentru asta, au fost nevoiți să îi lase acasă pe cei trei copii pe care îi au împreună.

ADVERTISEMENT

Până să plece însă, cei doi soți îmbarcați în aventura care îi va duce prin Mexic, Guatemala și Columbia, au avut grijă să lase în perfectă ordine afacerile pe care le au și le administrează cu mână de fier. Iar acestea, conform datelor consultate de FANATIK, nu sunt deloc puține.

Dragoș și Melinda Gărdescu dețin, conform datelor de la Registrul Comerțului, trei firme. Toate trei companiile se ocupă cu activitățile legate de muzică, domeniu în care Puya, în ultimele decenii, a făcut chiar istorie.

ADVERTISEMENT

Salajanlove Music, Westcoast Production și Scandalos Music sunt cele trei firme ale familiei lui Puya. Profiturile raportate pentru anul fiscal 2021 îi asigură artistului și soției sale, în cazul în care sunt transformate în dividente, o perioadă liniștită până, cel puțin, la terminarea emisiunii de la Antena1.

Câți bani au făcut Puya și Melinda până să plece în show-ul America Express

Conform balanței financiare declarate și consultate de FANATIK, afacerile lui Puya nu i-au mers tocmai rău în anul 2021. Mai exact, el a obținut cifre de afaceri și profituri impresionante cu două dintre companiile sale și ale soției, chiar dacă cea de-a treia a raportat zero încasări și profit.

ADVERTISEMENT

Astfel, actele oficiale depuse de una dintre firmele lui Puya indică că a obținut, în ultimul an fiscal declarat, o cifră de afaceri de 267.633 de lei. Profitul a fost pe măsură. Acum, conform legii, poate obține dividente de 173.601 de lei. Adică aproximativ 35.000 de euro.

Cea de-a doua firmă care a avut activitate fiscală a declarat și ea o cifră de afaceri serioasă: 217.342 de lei. Rata de profitabilitate a fost însă mai mică, iar dividentele pe care le poate obține Puya din firmă se ridică la peste 60.000 de lei, adică aproximativ 12.000 de euro.

ADVERTISEMENT

Un calcul simplu arată că, oficial, Puya a reușit să obțină, anul trecut, un profit de aproape 50.000 de euro, adică undeva la 4.000 de euro lunar. Trebuie însă precizat că, în teorie cel puțin, acestea sunt singurele venituri ale familiei, Melinda fiind preocupată de creșterea celor trei fetițe ale cuplului.

Puya și Melinda, prima oară împreună la un show TV

Puya, un obișnuit al show-urilor TV este, pentru prima oară, împreună cu soția sa pe micile ecrane. El și Melinda au plecat, deja, spre filmările de la America Express și au ajuns în Mexic, acolo unde se va da startul show-ului.

Puya și Melinda s-au căsătorit în anul 2011 și, de atunci, au împreună trei fetițe. Cei doi s-au cunoscut pe când soția artistului era încă minoră, la un bal al bobocilor, la Deva, iar de atunci sunt nedespărțiți.

“Pentru noi, America Express înseamnă să vedem America Latină aşa cum niciun turist nu are cum să o vadă, să trăim o experienţă completă. Pentru mine mai înseamnă şi să dau burta jos”, spunea Puya despre America Express. Cu umor, Melinda l-a completat, conform comunicatului Antena 1: “Nu puteam îl las singur printre toate sud-americancele alea”.

În altă ordine de idei, atunci când Puya se va întoarce de la America Express, va avea de dat explicații în fața polițiștilor și a judecătorilor după ce, pe 27 aprilie 2022, ar fi fost prins drogat la volan și i s-a făcut dosar penal.

ADVERTISEMENT