Carousel hot news

Poli Iaşi dă jucător de naţională! Ce fotbalist al moldovenilor a fost convocat în premieră

Kamer Qaka, jucătorul lui CSM Poli Iaşi, se pregăteşte de debutul la naţională. Mijlocaşul de 22 de ani a primit cu emoţie convocarea la selecţionata Albaniei, care va juca luni, 13...
Autor: Razvan Nicolae | 06.11.2017 | 19:38
Poli Iaşi dă jucător de naţională! Ce fotbalist al moldovenilor a fost convocat în premieră

Kamer Qaka, jucătorul lui CSM Poli Iaşi, se pregăteşte de debutul la naţională. Mijlocaşul de 22 de ani a primit cu emoţie convocarea la selecţionata Albaniei, care va juca luni, 13 noiembrie, un meci amical cu reprezentativa Turciei.

Evoluţiile bune din Liga 1 Betano l-au propulsat pe Kamer Qaka la echipa naţională a Albaniei. Mijlocaşul lui CSM Poli Iaşi a declarat că a plâns 20 de minute atunci când a primit vestea convocării şi a declarat că în copilărie, idolii lui au jucat pentru selecţionata balcanică. Am plâns timp de 20 de minute atunci când am aflat. Am fost şocat. În copilărie, idolii mei au jucat pentru Albania… Nici nu-mi găsesc cuvintele acum. Sunt încă surprins. Am fost foarte bun în acest an, iar lucrurile arată din ce în ce mai bine”, a declarat Kamer Qaka. Click pe meci în aplicaţia de mai jos pentru detaliile complete: echipe de start, comentariul live, statistici, clasament în timp real! Click pe MECIURILE ZILEI pentru a vedea toate jocurile de azi

Kamer Qaka, coleg cu Azdren Llullaku la naţionala Albaniei

Fotbalistul de 22 de ani a primit luni convocarea la naţionala Albaniei. Amir Abrashi, mijlocaş la Freiburg, s-a accidentat, astfel că selecţionerul balcanicilor, Christian Panucci, a luat decizia să-l cheme pe Kamer Qaka.

Am aflat în urmă cu 3-4 săptămâni de la oameni importanţi din Albania că aş putea ajunge la echipa naţională. Apoi, am primit un mesaj din partea clubului, în care mi-au spus că Albania m-a contatat şi că urmează să fiu convocat”, a mai precizat fotbalistul lui Poli Iaşi. La naţionala Albaniei, Kamer Qaka va fi coleg cu Azdren Llullaku, fost jucător la Gaz Metan Mediaş şi CSM Poli Iaşi.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 842. 32 pagini. Doar 5 lei!