Fotbal intern

Qaka, mesaj în vestiarul Iaşiului! Ce le-a spus coechipierilor despre eliminarea cu FCSB

Autor: Iuliana Spirache | 08.05.2018 | 18:59
Qaka, mesaj în vestiarul Iaşiului! Ce le-a spus coechipierilor despre eliminarea cu FCSB
Kamer Qaka, jucătorul eliminat în Iaşi - FCSB, scor 1-0.

Qaka, mesaj în vestiarul Iaşiului după eliminarea cu FCSB. CSM Poli Iaşi a învins formaţia pregătită de Nicolae Dică, scor 1-0, în etapa a 8-a a play-off-ului Ligii 1 Betano, iar Kamer Qaka a văzut cartonaşul roşu în minutul 74. Adrian Ambsorie, preşedintele echipei din Copou, a dezvăluit cum a reacţionat mijlocaşul la finalul partidei.

Adrian Ambrosie susţine că Kamer Qaka şi-a dorit foarte mult să demonstreze în meciul cu FCSB că este un jucător care poate evolua la orice echipă puternică din Europa, iar acesta a fost motivul pentru care a făcut faza din care a încasat cartonaşul roşu.

Qaka, mesaj în vestiarul Iaşiului după eliminarea cu FCSB

“Cred că şi-a dorit foarte mult să demonstreze că este un jucător care merită să fie curtat de echipele mari. Din păcate, a avut prea mare dorinţă. În vestiar spunea că îşi cere scuze faţă de noi, faţă de echipă, de suporteri, pentru că a avut prea mare dorinţă de a juca, de a demonstra că este capabil să joace la orice echipă. Mai are contract cu noi încă un an şi jumătate, aşteptăm să vină ofertele pe care să le acceptăm. Pentru că, aşa cum am mai spus, nu avem o situaţie financiară foarte bună, s-ar putea să trăim din vânzarea unor jucători. 

Pe de altă parte, dacă reuşim să rezolvăm această problemă financiară – fie prin banii care ar putea veni de la primărie sau de la un anumit investitor, sau sponsori – eu cred că vrem să-l ţinem pe Qaka şi el vrea să rămână. Suma de la care pornim discuţia este de un milion”, a spus preşedintele formaţiei CSM Politehnica Iaşi, Adrian Ambrosie, conform Telekom Sport.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 842. 32 pagini. Doar 5 lei!