Carousel hot news

A bătut DINAMO în week-END, ACUM are ofertă de la Dinamo KIEV

Ultimele meciuri încheiate cu rezultate pozitive ale formaţiei CSM Politehnica Iaşi au adus în atenţia publicului nume de care puţini auziseră înainte ca aceştia să ajungă în Copou. Forma...
16.08.2017 | 16:44
A bătut DINAMO în week-END, ACUM are ofertă de la Dinamo KIEV

Ultimele meciuri încheiate cu rezultate pozitive ale formaţiei CSM Politehnica Iaşi au adus în atenţia publicului nume de care puţini auziseră înainte ca aceştia să ajungă în Copou. Forma bună şi jocul de calitate demonstrate de Qaka, Kizito sau Tiago Almeida au fost recompensate ca atare. Pe adresa primului a sosit deja o ofertă de la un club important, iar ultimii doi au primit convocări la naţionalele ţărilor lor.

Unul dintre ultimii sosiţi la Iaşi ar putea fi şi primul plecat. Este vorba despre mijlocaşul norvegian născut în Kosovo, Kamer Qaka (foto). Qaka, în vârstă de 22 de ani, a semnat un contract pe două sezoane cu CSM Poli Iaşi, dar a primit deja o ofertă de la Dinamo Kiev. Fotbalistul nordic mai jucat în cariera sa la formaţiile Valerenga, Raufoss, Honefoss BK, Sarpsborg 08 şi Kristiansund BK.

Qaka oferta. Convocări meritate la naţionale africane

Un alt remarcat al primelor etape din Liga 1 BETANO este un jucător cu origini mai exotice, Tiago Miguel Monteiro de Almeida, din Insulele Capului Verde. În vârstă de 26 de ani, Almeida este fundaş dreapta şi a fost legitimat în prima jumătate a acestui an la echipa portugheză Moreirense, pentru care nu a evoluat în niciun meci! Tiago Almeida are o selecţie în echipa statului Capul Verde, în 2015, iar acum a fost convocat din nou la naţională.

În fine, iar în acest caz nu mai e chiar o mare surpriză, fiind vorba de un fotbalist cotat la 600.000 de euro, Luwagga Kizito (23 de ani), cel care a egalat în meciul cu Dinamo, a fost convocat la naţionala statului Uganda. Fundaşul de bandă dreaptă a jucat până să ajungă în Copou la Feirense, unde a fost împrumutat în sezonul trecut de la Rio Ave. Ugandezul a strâns deja 22 de selecţii la naţională.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoria CAROUSEL HOT NEWS
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 860. 32 pagini. Doar 5 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri