Realul, cu ochii pe Hazard! Cum a intrat în istorie belgianul după meciul de la Baku

Razvan Nicolae   
în Fotbal international
23/11/2017, 09:27
Realul, cu ochii pe Hazard! Cum a intrat în istorie belgianul după meciul de la Baku

Eden Hazard a deschis scorul, în minutul 21,  în meciul contra lui Qarabag, iar reuşita l-a ajutat să intre în istoria fotbalului belgian. Internaţionalul de 26 de ani a devenit, cu această ocazie, cel mai bun marcator belgian din Liga Campionilor.

Mijlocaşul ofensiv a ajuns la opt goluri marcate în Liga Campionilor şi i-a devansat pe Wesley Sonck, fost jucător la Ajax Amsterdam, şi pe Dries Mertens, de la Napoli. Ambii jucători aveau şapte reuşite în cea mai importantă competiţie inter-cluburi din Europa.

Performanţă în premieră la meciul Qarabag – Chelsea 0-4

Eden Hazard a avut nevoie de 41 de meciuri pentru a atinge această performanţă. Primul gol marcat în Liga Campionilor l-a reuşit în octombrie 2011, în meciul contra lui Schalke 04. În meciul de la Baku, internaţionalul belgian a reuşit, pe lângă gol, să ofere şi o pasă decisivă, performanţa fiind o premieră în Liga Campionilor pentru vedeta lui Chelsea.

Conform presei din Spania, Eden Hazard a revenit în atenţia lui Real Madrid. Pe lista madrilenilor se mai regăsesc Antoine Griezmann, Harry Kane şi Robert Lewandowski, iar o decizie se va lua cel mai probabil în vara anului viitor.

Închide ×