Incredibil! Drumul din Africa de Sud şi până în Liga Campionilor: “Am dormit în wc-uri!”

Razvan Nicolae   
în Fotbal international
22/11/2017, 12:13
Incredibil! Drumul din Africa de Sud şi până în Liga Campionilor: “Am dormit în wc-uri!”

Dino Ndlovu nu este un nume care să spună prea multe pentru microbiştii europeni. Atacantul de 27 de ani este la al doilea sezon în tricoul lui Qarabag şi şi-a ajutat echipa să se califice în grupele Ligii Campionilor. Golul său din dubla cu FC Copenhaga din preliminariile UCL a făcut ca azerii să ajungă la potul cel mare.

Drumul său până la meciul cu Chelsea nu a fost deloc unul uşor. Înaintea partidei de pe stadionul “Olimpic” din Baku, Dino Ndlovu a vorbit despre primii săi paşi în fotbal, iar povestea este una emoţionantă.

Ce a păţit la meciul tur Qarabag – Chelsea

“Am început să joc pe străzi, la fel ca mulţi alţi sud-africani. Am avut şansa să ajung la o academie la 16 ani, însă mama mea nu a vrut să mă lase. Nu-şi dorea să fie singură în timp ce fratele meu lucra în mină. Mai târziu am ajuns la Platinum Stars şi m-a lăsat. Mama mea a împrumutat bani ca eu să merg la Johannesburg. Când am ajuns acolo nu mai aveam niciun ban şi nici unde să dorm. M-am furişat într-o gară şi am dormit unde erau wc-urile timp de trei zile. A meritat pentru că am primit un contract să joc la academia de juniori”, a declarat Dino Ndlovu pentru goal.com.

Atacantul de 27 de ani a povestit ce s-a întâmplat după Chelsea a învins-o pe Qarabag cu 6-0, în prima etapă din grupele Ligii Campionilor. “Am vrut să fac schimb de tricouri cu Eden Hazard sau Michy Batshuayi. Am pierdut cu 6-0 şi mi-am spus că nu am cum să fac schimb de tricouri. Le-am spus că mi-aş dori tricourile, dar antrenorul ar fi fost foarte nervos. Trebuie să-mi respect echipa. Poate o să facem schimb după meciul de miercuri”, a mai precizat Dino Ndlovu.

Dino Ndlovu a povestit că este un mare fan al celor de la Chelsea, chiar dacă prima echipă pe care a urmărit-o a fost FC Barcelona. “FC Barcelona a fost prima echipă pe care am urmărit-o. Apoi am devenit un fan al lui Chelsea. Eram un mare suporter şi încă sunt. M-am bucurat să-l văd acolo pe Didier Drogba, un fotbalist african care făcea lucruri bune la echipa mea favorită”.

700.000 de euro este cota lui Dino Ndlovu

Închide ×