Sport

Dezvăluire şocantă despre fotbalistul care şi-a înjunghiat vărul: “De ce ne-ai despărţit? Îl voi omorî oricum”

Quincy Promes este urmărit penal de Ministerul Public al Țărilor de Jos, după ce a recunoscut că și-a înjunghiat vărul la o pertrecere de familie, care a avut loc în vara lui 2020.
09.03.2022 | 21:31
Dezvaluire socanta despre fotbalistul care sia injunghiat varul De ce neai despartit Il voi omori oricum
Quincy Promes a recunoscut că și-a înjunghiat vărul. Sursa foto: hepta.ro
ADVERTISEMENT

Deși Quincy Promes este suspectat de tentativă de omor, el continuă să joace în liga rusească pentru Spartak Moscova. În tot acest timp, telefonul jucătorului a fost analizat de anchetatori şi au apărut câteva dezvăluiri şocante despre acest caz.

Quincy Promes, pasibil de închisoare din cauza conversaţiilor telefonice

Potrivit NOS, anchetatorii au ascultat câteva conversații telefonice în care olandezul a recunoscut dorința de a-l omorî pe vărul său.

ADVERTISEMENT

„De ce ne-ai despărțit? De ce ai intervenit? Îți dai seama că i-ai salvat viața?! Îl voi omorî oricum! Ai înțeles? Băiatul are noroc că nu aveam armă de foc, pentru că ar fi fost și mai urât”, i-a spus Quincy Promes tatălui său la telefon.

Alte declarații dovedesc temperamentul agresiv al fotbalistului legat de această situație: „Se poate spune (n.r. întrebat dacă a băut). Alcool, pentru că dacă eram atât de beat, l-aş fi bătut la începutul petrecerii. Am aşteptat bine”. Aceste mărturii ale olandezului sunt suficiente pentru a fi judecat pentru tentativă de omor, potrivit unui avocat olandez.

ADVERTISEMENT

Cazul trebuie soluționat pe 31 martie, astfel că rămâne de văzut ce decizii va lua justiția cu privire la scandalul în care este implicat fotbalistul. El riscă să stea trei ani și șase luni după gratii, dar avocatul său a spus încrezător: „Quincy va fi achitat”.

Spartak Moscova nu a făcut nicio declarație cu privire la ultimele informații apărute în presă, dar cel mai probabil va face anumite precizări dacă jucătorul olandez nu va fi achitat.

ADVERTISEMENT

Promes este în plină activitate la Moscova cu echipa sa. El a marcat în acest weekend un gol împotriva Dinamo Moscova și alte două goluri la începutul lunii, împotriva lui Kuban.

Cum a ajuns Quincy Promes să-şi înjunghie vărul

În vara lui 2020 a fost organizată o petrecere în familia fotbalistului, în cadrul căreia a avut loc o ceartă între el și vărul său. Promes și-a atacat vărul cu un cuțit, dar, din fericire, s-a terminat doar cu o lovitură la genunchi, după ce tatăl său a intervenit între cei doi.

ADVERTISEMENT

Pe atunci, Quincy Promes juca la Ajax Amsterdam, iar în decembrie 2020 a fost arestat şi a petrecut câteva zile în închisoare. După două luni, internaţionalul olandez s-a transferat la Spartak Moscova, echipă unde evoluează şi acum.

ADVERTISEMENT