Fotbal international

Quique Setien recunoaște forma slabă pe care a avut-o Messi în El Clasico: „Nu a putut fi la adevărata lui valoare, dar alți jucători ar fi trebuit să facă pasul în față”

02.03.2020 | 00:34
Quique Setien recunoaste forma slaba pe care a avuto Messi in El Clasico Nu a putut fi la adevarata lui valoare dar alti jucatori ar fi trebuit sa faca pasul in fata
ADVERTISEMENT

Barcelona a fost învinsă în El Clasico de Real Madrid (0-2) și a pierdut primul loc din La Liga. Quique Setien a explicat la conferința de presă motivul pentru care catalanii au pierdut și a vorbit și despre Lionel Messi, care nu a avut o partidă strălucită.

Quique Setien recunoaște forma slabă pe care a avut-o Messi în El Clasico

Quique Setien, antrenorul Barcelonei, a vorbit la finalul meciului cu Real Madrid și a recunoscut că Lionel Messi nu a făcut o partidă bună în el Clasico:„În prima parte am reuşit să facem faţă presiunii pe care au pus-o, dar în repriza a doua nu am mai reușit același lucru. Nu este ușor să te aperi și să ataci în același timp.

ADVERTISEMENT

Sunt câteva momente în meciuri pe care nu poți să le gestionezi, iar lucrurile mărunte fac diferența. Leo (n.r. Messi) este un jucător foarte important. Este adevărat că astăzi nu a putut fi la adevărata lui valoare, dar alți jucători ar fi trebuit să facă pasul în față”.

„Sunt încă multe zile, multe meciuri și multe lucruri care se pot întâmpla. Am avut ocazii, dar nu am reușit să le fructificăm, însă trebuie să îi felicităm pe rivalii noștri pentru meciul pe care l-au făcut”, a mai spus Quique Setien.

ADVERTISEMENT

„În prima parte am fost mai buni decât în a doua repriză!”

Sergio Busquets, mijlocașul catalanilor, a vorbitl la finalul meciului și crede că înfrângerea a venit din cauza lipsei de posesie: Tuturor ne place să avem mingea, dar nu poți întotdeauna. Orice meci dintre două echipe mari, formația care nu are mingea are de suferit.

Noi am vrut să ne asumăm mai multe riscuri, dar tocmai aceste lucruri ne-au costat. Mai sunt mule meciuri în La Liga şi trebuie să corectăm greșelile. În prima parte am fost mai buni decât în partea a doua, dar asta este. Nu cred că a fost vorba de probleme fizice”.

ADVERTISEMENT

Frenkie de Jong a declarat că Barcelona încă are șanse la campionat: Am pierdut, dar suntem pe drumul cel bun. Este doar un punct diferență între noi și mai sunt multe meciuri de jucat”.

Martin Braithwaite nu este mulțumit de rezultatul final, dar este bucuros pentru încrederea pe care o primește: Rezultatul nu este drept. am avut ocazii astăzi, nu suntem fericiți, dar trebuie să ne revenim. Sunt bucuros de încrederea pe care Mister o are în mine”.

ADVERTISEMENT
  • 2 este locul pe care îl ocupă Barcelona în La Liga, după El Clasico
Tags: