Sport

Răbdarea se răsplătește la pariuri. A așteptat două săptămâni pentru un supercâștig de peste 10.000 de lei

Un bilet jucat înainte de începerea Cupei Mondiale a adus un supercâștig de peste 10.000 de lei pentru un parior inspirat, dar și foarte răbdător.
05.12.2022 | 18:38
Rabdarea se rasplateste la pariuri A asteptat doua saptamani pentru un supercastig de peste 10000 de lei
Un bilet jucat înainte de începerea Cupei Mondiale a adus un supercâștig de peste 10.000 de lei pentru un parior inspirat, dar și foarte răbdător. Sursă foto: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Continuă moda biletelor ”big win” la pariuri. Iar cel mai recent exemplu este cel al unui parior care și-a încercat norocul la Cupa Mondială, acolo unde și alții au dat lovitura.

Supercâștig de peste 10.000 de lei cu pariuri antepost la Cupa Mondială

Omul nostru a ales să joace pariuri antepost pe patru evenimente de la Cupa Mondială din Qatar și a așteptat cu sufletul la gură aproximativ două săptămâni pentru a pune mâna pe un supercâștig de peste 10.000 de lei. Pentru a face asemenea bilete de tip big win, oferta completă de bonusuri oferite de Superbet poate fi de mare ajutor.

ADVERTISEMENT

A mizat 100 de lei, a făcut o cotă de 107,21 și în final s-a bucurat de un câștig de 10.721,48 de lei. Nu a fost simplu, a trecut prin emoții uriașe, a avut o răbdare de fier, dar succesul vine odată cu transpirația.

Și nu se poate spune că nu este un bilet bine gândit și analizat la sânge, deoarece omul nostru a ales evenimente care sunt pe muchie de cuțit, dar care sunt răsplătite cu cote frumoase. În plus, bonusurile oferite cu generozitate de Superbet te pot ajuta și pe tine să dai lovitura.

ADVERTISEMENT

Emoții uriașe cu Tunisia și Uruguay

Dar haideți să vedem pe ce a mizat pariorul nostru. Deși pare greu de realizat la o Cupă Mondială, varianta ”total goluri în meciul cu cele mai multe goluri – Peste 7,5”, la o cotă de 2,95, a ieșit cel mai repede. Și asta pentru că în a doua zi a turneului final Anglia a învins Iran cu scorul de 6-2.

Pentru celelalte trei pariuri a mai avut ceva de așteptat. Însă, luna decembrie a fost cu adevărat una a cadourilor. Chiar pe 1 decembrie s-a înverzit și pronosticul ”total cornere în meciul cu cele mai puține cornere – Sub 2,5”, cotat de Superbet la 3,20. Meciul care a înregistrat această variantă a fost Japonia – Spania, în care au fost doar 2 cornere, ambele pentru iberici.

ADVERTISEMENT

Ziua de 2 decembrie, ultima din faza grupelor, a venit cu marele câștig de peste 10.000 de lei, după emoții fantastice. Mai întâi a ieșit pariul ”toate echipele marchează”, la o cotă de 3,85. Singurele care nu o făcuseră până în ultima etapă erau Tunisia și Uruguay.

Africanii au învins Franța cu 1-0 pe 30 noiembrie, pentru ca apoi sud-americanii să treacă de Ghana cu 2-0, chiar dacă rezultatul nu i-a calificat în optimi. De remarcat este faptul că nu mai puțin de cinci formații au încheiat competiția cu un singur gol marcat: Qatar, Danemarca, Belgia, Tunisia și Țara Galilor.

ADVERTISEMENT

Salvarea a venit de la Serbia – Elveția

Ultimul pariu de pe bilet era ”total cartonașe galbene în meciul cu cele mai multe cartonașe galbene – Peste 9,5”, iar pronosticul a ieșit cu mari emoții la întâlnirea Serbia – Elveția. S-au acordat 10 cartonașe galbene, dintre care 4 au fost arătate de arbitru în minutele de prelungire.

pariuri supercâștig 10.000 de lei

Oferta Superbet conține foarte multe cote atractive, așa că trebuie să îți acorzi timp pentru a studia cu atenție. De asemenea, consultă și lista completă a bonusurilor oferite de Superbet. Este cheia pentru a face asemenea bilete “big win”.

ADVERTISEMENT