Veşti importante înainte de meciul din Fed Cup! Scapă România de principala adversară?

Irina Aldea   
in Sporturi
07/04/2018, 20:28
Veşti importante înainte de meciul din Fed Cup! Scapă România de principala adversară?

Problemele medicale pentru Timea Bacsinszky par să nu se mai sfârşească. Jucătoarea din Elveţia cu rădăcini româneşti a luat decizia de a se retrage de la turneul de categorie International din Lugano, Elveţia. Contul oficial al turneului a anunţat pe Twitter că Timea nu va fi prezentă în competiţia ce se va desfăşura săptămâna viitoare din cauza unei inflamaţii a încheieturii.

Jucătoarea elveţiană a stat departe de terenul de tenis pentru mult timp din cauza problemelor medicale, iar prezenţa sa în România pentru confruntarea din Cupa Federaţiei este tot mai incertă. Bacsinszky nu a câştigat niciun meci în 2018, înregistrând de altfel trei înfrângeri din trei meciuri jucate în acest sezon, în faţa Elenei Rybakina, a jucătoarei din China, Qiang Wang şi în faţa Ekaterinei Makarova.

Şansele României cresc în Cupa Federaţiei

Aşadar, cu prima rachetă a Elveţiei lipsă şi cu siguranţa prezenţei Simonei Halep în echipa României suntem destul de siguri de victorie întrucât nici Belinda Bencic nu stă foarte bine din punct de vedere medical. Florin Segărceanu a anunţat de curând că Simona Halep a confirmat prezenţa la această partidă.

Echipa de Fed Cup a României va juca în Sala Polivalentă din Cluj-Napoca barajul cu Elveţia, pentru accederea în Grupa Mondială 1. La Fed Cup, România e pe locul 10 mondial şi are şansa de a accede în Grupa Mondială 1. Meciul cu Elveţia va avea loc în weekend-ul 21-22 aprilie 2018. Cele mai importante jucătoare ale Elveţiei sunt Timea Bacsinszky (46 WTA), Belinda Bencic (70 WTA) şi Viktorija Golubic (108 WTA).

Închide ×