Probleme la Dinamo cu titularul căruia îi expiră contractul. „E afectat. O să negociem!”

EXCLUSIV FANATIK
Cristi Coste   
in Dinamo
09/03/2019, 13:30
Probleme la Dinamo cu titularul căruia îi expiră contractul. „E afectat. O să negociem!” GALERIE FOTO EXCLUSIV FANATIK
Rachid Ait-Atmane a fost om de bază pentru Dinamo în ultimele două luni din 2018, dar ar putea să-și piardă postul în fața lui Ioan Filip

Unul dintre primii jucători aduși de Mircea Rednic la revenirea în toamnă la Dinamo are probleme din cauza contractului pe care-l are în „Ștefan cel Mare”. Algerianul Rachid Ait-Atmane a semnat până la finalul actualului sezon și este neliniștit în ceea ce privește viitorul. Acest lucru se vede și în jocul său. Deși a fost permanent titular, el a fost frecvent schimbat în ultimul timp de Mircea Rednic.

Ait-Atmane termină contractul cu Dinamo în vară. „E afectat!”

FANATIK a discutat cu tehnicianul „câinilor” Mircea Rednic despre problema mijlocașului defensiv, care a fost înlocuit și în primul meci al lui Dinamo în play-off, victoria cu 2-0 împotriva Călărașiului. „Rachid este afectat de situația sa. Într-adevăr, el are contract doar până în vară și acest lucru îi creează disconfort. O să negociem cu el în zilele următoare și o să decidem ce se va întâmpla”, a declarat Rednic.

Îți place NOUL FANATIK.RO? Citește AICI ȘTIREA MOMENTULUI din sport!

Antrenorul a vorbit după victoria împotriva lui Dan Alexa și despre modul cum arată echipa cu Ait-Atmane și Ioan Filip în același timp pe teren, ambii fiind „distrugători”. „O să încerc să găsesc o formulă mai bună de echipă, pentru că, din păcate, Rachid cu Filip și cu Nistor nu merg în același timp pe teren. Trebuie să inventez altceva, așa că o să vedem în meciurile următoare”, a mai spus tehnicianul „câinilor”.

Rachid Ait-Atmane termină contractul cu Dinamo. „E afectat. Negociem!”
Mircea Rednic anunță negocieri în zilele următoare cu algerianul Ait-Atmane

Ait-Atmane a fost integralist în toamnă, dar în 2019 a fost schimbat non-stop

Rachid Ait-Atmane, 26 de ani împliniți pe 4 februarie, a semnat cu Dinamo pe 7 noiembrie 2018. A fost doar spectator la Derby de România, Dinamo – FCSB 1-1 din 11 noiembrie, apoi a jucat non-stop. A fost integralist în toate meciurile pe care le-au mai disputat „câinii” în 2018: acasă cu Gaz Metan, CFR Cluj și Craiova, „afară” la Viitorul, Hermannstadt și Astra.

În 2019 însă, algerianul nu a mai bifat niciun meci întreg, fiind mereu schimbat de Mircea Rednic. A jucat 53 de minute cu Iașul, 55 la Sepsi, 45 cu FC Botoșani și 64 cu Chiajna în sezonul regulat, iar vineri seara, în primul meci din play-off, mijlocașul a fost primul schimbat de Rednic, în minutul 51, cu Ndiaye. A ratat meciul de la Călărași, din 24 februarie, pentru că acumulase 4 cartonașe galbene și era suspendat.

  • 11 meciuri a adunat Rachid Ait-Atmane pentru Dinamo, 10 în sezonul regulat
  • 500.000 de euro este cota mijlocașului venit liber de contract în „Groapă”
  • 4 cluburi are algerianul în CV: Lens, Sporting Gijon, Tenerife și Beveren
Îți place NOUL FANATIK.RO? Citește AICI ȘTIREA MOMENTULUI din sport!
Închide ×