Sport

Rachid Bouhenna, fericit după ce a marcat în CFR Cluj – Sepsi 2-0: „E foarte bine pentru mine! Ăsta este fotbalul, te mai întâlnești și cu fostele echipe!”

CFR Cluj a învins-o pe Sepsi Sfântu Gheorghe, 2-0, în etapa a 13-a din Liga 1. La finalul meciului, Rachid Bouhenna s-a declarat fericit pentru faptul că a reușit să marcheze.
25.10.2021 | 23:13
Rachid Bouhenna fericit dupa ce a marcat in CFR Cluj  Sepsi 20 E foarte bine pentru mine Asta este fotbalul te mai intalnesti si cu fostele echipe
ADVERTISEMENT

Golurile partidei CFR Cluj – Sepsi Sfântu Gheorghe au fost marcate de Bouhenna și Culio. În urma acestui meci, CFR Cluj rămâne pe primul loc din Liga 1, cu 33 de puncte obținute după 13 meciuri jucate, iar Sepsi se află pe locul 14, cu zece puncte.

Rachid Bouhenna, fericit după ce a marcat în CFR Cluj – Sepsi 2-0

Fundașul lui CFR Cluj s-a declarat fericit pentru golul înscris împotriva lui Sepsi, deși formația covăsneană este fosta sa echipă. Totodată, acesta a punctat faptul că CFR avea nevoie de această victorie, având în vedere perioada mai puțin bună prin care trece.

ADVERTISEMENT

„A fost dificil, după două înfrângeri. Încercăm să redevenim puternici, așa cum am fost, ne-am dorit să oprim această serie de rezultate negative și aveam nevoie de această victorie.

În fotbalul modern, fazele fixe sunt foarte importante, muncim în sensul ăsta, a mers. E foarte bine pentru mine și pentru echipă că am marcat. Încă suntem pe primul loc și ne doream să luăm maximum. 

ADVERTISEMENT

Sunt fericit că am înscris, ăsta este fotbalul, te mai întâlnești și cu fostele echipe”, a declarat Rachid Bouhenna, la finalul partidei cu Sepsi.

Emmanuel Culio: „E presiune mare aici!”

„E foarte important că echipa a câștigat. Cred că echipa a jucat mult mai bine decât înainte. Pentru noi, pentru moral, e foarte bine. Se știe că aici, la CFR, tot timpul trebuie să câștigăm.

ADVERTISEMENT

E presiune mare aici. Tot timpul trebuie să câștigăm și să fim campioni. Sepsi a început bine, e o echipă puternică, cu jucători buni.

Când nu se câștigă, toată lumea vorbește că asta sau cealaltă. E normal, în toată lumea e așa. Trebuie să se vorbească de ceva. Dar noi suntem bine și cred că echipa va fi din ce în ce mai bună.

ADVERTISEMENT

În play-off, se schimbă tot. Acolo se vede cine e favorită la titlu. Normal că noi suntem favoriți, pentru că suntem o echipă mare.

Și FCSB, și Craiova se luptă pentru titlu, dar trebuie să luăm meci cu meci”, a spus și Emmanuel Culio, celălalt marcator al partidei din Gruia.

Andrei Burcă: „Bergodi pregăteşte bine meciurile!”

„Ştiam că sunt o echipă agresivă, domnul Bergodi pregăteşte bine meciurile, pentru că ştim ce dueluri erau la Craiova. Au venit să pună presiune pe noi, pierduseră şi etapa trecută şi doreau să schimbe acea imagine

Ne-am mobilizat foarte bine, ne-am depăşit, ne-am concentrat foarte bine pentru că ştiam că e foarte important să luăm trei puncte pentru moral” a mai declarat fundaşul campioanei.

Ne aşteaptă o partidă dificilă cu FC Voluntari, care vine după o serie incredibilă. Important e că am luat trei puncte şi ne-am distanţat în fruntea clasamentului. Noi jucăm pe teren, ne facem treaba pe teren!”, a spus Andrei Burcă.

În următorul meci de campionat, CFR Cluj o va întâlni, acasă, pe FC Voluntari. Partida este programată pentru sâmbătă, 30 octombrie, la ora 21:30.

ADVERTISEMENT
Tags: