Sport

Rachid Bouhenna, la FCSB! Gigi Becali: “M-am înțeles cu el, am rezolvat cu fundașii într-o zi”. Exclusiv

Gigi Becali a rezolvat al doilea transfer al zilei la FCSB! L-a achiziționat pe Rachid Bouhenna, fotbalist care în sezonul trecut a evoluat pentru CFR Cluj.
18.06.2022 | 19:01
Rachid Bouhenna la FCSB Gigi Becali Mam inteles cu el am rezolvat cu fundasii intro zi Exclusiv
Rachid Bouhenna, la FCSB! Gigi Becali: "M-am înțeles cu el, am rezolvat cu fundașii într-o zi". Sursă foto: Hepta.ro
ADVERTISEMENT

Nu mai este criză în defensiva FCSB! Gigi Becali a rezolvat două transferuri într-o zi! După Joyskim Dawa, achiziționat de la FC Botoșani, transfer anunțat în exclusivitate de FANATIKRachid Bouhenna ajunge și el la FCSB.

FCSB l-a transferat pe Rachid Bouhenna

Gigi Becali a confirmat pentru FANATIK că totul este rezolvat și FCSB nu mai suferă la capitolul fundași centrali. “M-am înțeles cu el (n.r. – Rachid Bouhenna), am rezolvat cu fundașii într-o zi”, este anunțul lui Becali.

ADVERTISEMENT

Din informaţiile FANATIK, Rachid Bouhenna va avea un salariu lunar de 10.000 de euro, la care se vor mai adăuga bonusuri de performanţă. În sezonul 2021-2022, fundaşul central de 30 de ani a jucat 19 meciuri pentru CFR Cluj şi a marcat 1 gol. Despre interesul FCSB-ului faţă de fotbalistul algerian a scris şi gsp.ro, după ce “roş-albaştrii” îl antamaseră şi pe Joyskim Dawa.

De-a lungul carierei, Rachid Bouhenna a evoluat pentru Doncaster Rovers, RE Bertrix, Compiègne, CS Constantine, MC Alger, Dundee United şi Sepsi Sfântu Gheorghe.

ADVERTISEMENT

FCSB avea probleme în compartimentul central al defensivei

FCSB era descoperită în centrul defensivei, după ce Andrei Miron a plecat în Israel şi contractul cu Paulo Vinicius expirase, iar Iulian Cristea s-a accidentat grav la echipa naţională. FANATIK a anunţat în exclusivitate că fundaşul central a suferit o ruptură de ligament încrucișat anterior.

Operat în Italia, Iulian Cristea ar putea să revină pe teren abia la finalul anului. “Cel mai bun obiectiv și cel mai sănătos obiectiv e să înceapă cantonamentul de la anul cu echipa”, a declarat Ovidiu Kurti, kinetoterapeutul FCSB-ului.

ADVERTISEMENT

Rachid Bouhenna s-a despărţit de CFR Cluj după un singur sezon

Transferat de la Sepsi Sfântu Gheorghe, în vara anului trecut, Rachid Bouhenna a evoluat un singur sezon la CFR Cluj. Fundaşul de 30 de ani a jucat 19 meciuri pentru formaţia din Gruia, însă nu a bifat niciun minut în play-off.

“Clubul CFR 1907 Cluj și jucătorul Rachid Bouhenna au ajuns la un acord privind încetarea colaborării. Îi mulțumim lui Rachid pentru munca depusă în tricoul echipei noastre și îi dorim multă baftă mai departe în carieră”, a fost anunţul făcut de oficialii lui CFR Cluj.

ADVERTISEMENT

FCSB, două transferuri într-o zi

Înainte să-l transfere pe Rachid Bouhenna, FCSB a mai reuşit să achiziţioneze un fotbalist. FANATIK a anunţat în exclusivitate, sâmbătă, că vicecampioana României l-a transferat pe Joyskim Dawa.

Fundaşul central de 26 de ani vine de la FC Botoşani, iar în trecut a mai evoluat pentru Gil Vicente, Mariupol şi Valmiera. Joyskim Dawa are 9 selecţii în echipa naţională a Camerunului, pentru care a debutat în 2018.


  • (P) Cota BETANO pentru FCSB: 3,25 este cota ca echipa lui Gigi Becali să ia titlul în sezonul 2022/2023. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT