Carousel hot news

ATAC la patron: “L-am învăţat ce înseamnă ofsaid”

Fostul manager general al Petrolului Ploieşti, Valeriu Răchită, a dezvăluit pentru FANATIK.RO că, în ciuda rezultatului de egalitate obţinut la Braşov, 1-1, echipa lui Cosmin Contra se află...
Autor: Daniel Vlad | 24.02.2014 | 17:44
ATAC la patron:

Fostul manager general al Petrolului Ploieşti, Valeriu Răchită, a dezvăluit pentru FANATIK.RO că, în ciuda rezultatului de egalitate obţinut la Braşov, 1-1, echipa lui Cosmin Contra se află în continuare în lupta pentru cîştigarea Cupei României şi a campionatului.

Petrolul nu a ieşit din lupta pentru titlu. Probabil Contra a fost şi el supărat după ce a fost egalat în ultmul minut şi a declarat ce a declarat, însă eu sînt sigur că mentalitatea lui de învingător nu are cum să îl facă să abandoneze lupta pentru cîştigarea celor două trofee, Cupa şi Campionatul. Eu voi rămâne în continuare cu sufletul alături de această echipă. Mai mult, la meciul de pe teren propriu cu Oţelul mă gîndesc să merg alături de fani, în galerie, sau la Tribuna a II-a. De ce nu mă mai duc la oficială? Păi, ce să mai caut acolo, dacă nu sînt invitat de conducerea clubului? Am aflat că peste noapte am devenit duşmanul numărul unu al Petrolului. Am auzit că oficialii echipei s-au întîlnit cu suporterii şi le-au băgat acestora în cap tot felul de prostii despre mine, că am făcut una, că am făcut alta, că am avut 10.000 de euro salariu si nu am făcut nimic bun la club. Da, domnule Capră, am avut 10.000 de euro salariu, dar ţi-am adus în club sponsorizări de peste 400.000 de mii de euro! De astea nu le spui nimic suporterilor? Însă, pînă la urmă, asta e viaţa!“, a spus Răchită pentru FANATIK.RO.

“L-am învăţat pe Capră ce înseamnă ofsaid şi TAS”

În continuare, fostul manager al Petrolului a dezvăluit: “Am adus fotbalişti la echipă pe bani puţini, iar acum cei din club au luat o grămadă de bani pe ei. Nu mă apuc acum să îl învăţ marketing pe Dan Capără, după ce am tras mult de tot să îl învăţ ce înseamnă ofsaid şi TAS. Suporterii trebuie să înţeleagă că Vivi Răchită va rămâne toată viaţa lui cu inima şi cu sufletul la Petrolul. E păcat ca aceştia să aplece urechile la ce le spune Dan Capără, unul sau altul. Dan Capră e sfătuit foarte prost de nişte personaje din anturajul lui, care îi mai mănîncă, pe deasupra, şi o grămadă de bani“, a încheiat fostul fotbalist.

1.FOTBAL:FC PETROLUL PLOIESTI-CFR CLUJ 1-1,LIGA 1 (13.04.2012)

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 842. 32 pagini. Doar 5 lei!