Carousel hot news

Răchită avertizează: “Trebuie adus Bokila la echipă!”

Fostul fundaş al lui Steaua şi Petrolul, Valeriu Răchită, a vorbit în exclusivitatea pentru Fanatik despre situaţia lui Bokila şi a celor de la Petrolul, subliniind faptul că dacă...
Autor: Vasile Pârvan | 28.07.2013 | 13:57
Fostul fundaş al lui Steaua şi Petrolul, Valeriu Răchită, a vorbit în exclusivitatea pentru Fanatik despre situaţia lui Bokila şi a celor de la Petrolul, subliniind faptul că dacă...

Fostul fundaş al lui Steaua şi Petrolul, Valeriu Răchită, a vorbit în exclusivitatea pentru Fanatik despre situaţia lui Bokila şi a celor de la Petrolul, subliniind faptul că dacă ploieştenii vor să aibă o evoluţie bună în cupele europene şi în campionat atunci ar fi necesară readucerea atacantului congolez la echipă.

Reporter: Ce părere aveţi despre meciul cu Petrolul de mîine seară?

Sper să fie un spectacol. Atît Petrolul, cît şi Pandurii sunt două echipe cu potenţial ofensiv şi sper că se vor da multe goluri. Campionatul este la început, nu este obligatorie o victorie a Petrolului. Eu cred că echipa care va greşi mai puţin, va cîştiga meciul.

Despre partida cu Vitesse ce ne puteţi spune?

Cu olandezii fotbalul românesc nu are amintiri tocmai plăcute. Dar nici lor nu le merge chiar aşa de bine. Au pierdut cu Leverkusen cu 4-0. În plus, Petrolul are avantajul de a fi jucat mai multe meciuri oficiale, deci şanse ar fi la calificare.

Cum comentaţi situaţia lui Bokila?

Bokila este îndrumat greşit de familie, impresari. Am auzit că a fost probe la Crystal Palace, că s-a antrenat cu Zulte Waregen. Situaţia este dificilă, dar poate nici conducătorii lui Petrolul nu au făcut totul ca să o rezolve. Sunt obligaţi să găsească o soluţie dacă vor să aibă rezultate în campionat şi în cupele europene. Petrolul trebuie să facă tot ce depinde de ei pentru a-l ţine. Este un fotbalist de valoare.

Ce ştiţi despre noi jucători transferaţi? S-au adus mai mulţi atacanţi, credeţi că îl vor face uitat pe Bokila?

Am auzit că nu au meciuri în picioare pentru că nu au mai jucat demult. Sper să nu fie ca Renan şi Romario. Aşa se întîmplă dacă nu se ocupă oameni care nu cunosc acest fenomen, este vorba de un manager care a fost însoţitor al unui fost impresar de fotbalişti.

Ce părere aveţi de Reghecampf care a spus că Steaua va termina turul la 10-12 puncte de următoarea clasată?

Trebuie mai puţin optimism şi mai mult respect pentru competitoare. El e pe cai mari, dar declaraţiile astea se pot întoarce împotriva sa. Mai sunt echipe puternice care se vor bate la campionat, e vorba de Petrolul, Vaslui, CFR. Dinamo şi Rapid nu cred că au forţă.

Despre Gică Popescu şi anunţata sa candidatură la FRF ce spuneţi?

Gică Popescu a greşit atunci cînd a zis că îl pune director tehnic pe Iordănescu. Ar trebui să aibă mai multă diplomaţie. România cu Piţurcă are mari şanse să ajungă la baraj şi poate chiar la calificare. Aceste declaraţii se pot întoarce împotriva lui. Orice selecţioner are personalitate.

 

 

 

 

 

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 841. 32 pagini + CD. Doar 10lei!