Fotbal international

Racing Luxemburg – Viitorul 0-2. Drăguş şi Hagi au rezolvat calificarea. Video

12.07.2018 | 22:41
Racing Luxemburg  Viitorul 02 Dragus si Hagi au rezolvat calificarea Video

Racing Luxemburg – Viitorul LIVE STREAM Europa League. Formaţia condusă de Gheorghe Hagi îşi începe aventura în Europa League, în primul tur al competiţiei, într-o partidă în care este mare favorită în faţa câştigătoarei Cupei Luxemburgului în ultimul sezon. Vezi toate detaliile partidei accesând aplicaţia de mai jos: echipele de start, comentariul LIVE TEXT minut cu minut, marcatorii etc.


UPDATE, ora 22:53: Viitorul a câştigat cu 2-0 primul meci cu Racing Luxemburg, în primul tur al calificărilor pentru grupele Europa League şi a rezolvat în mare parte ecuaţia calificării.  Denis Drăguş a reuşit un gol superb în prima repriză, în timp ce Ianis Hagi a închis tabela cu o execuţie sigură de la punctul cu var în minutul 82.


 

UPDATE, MIN 82: Ianis Hagi a transformat o lovitură de la 11 metri obţinută de către Denis Drăguş şi a majorat scorul la 2-0 în duelul cu formaţia din Luxemburg.


*Constanţenii sunt încurajaţi la acest meci de aproximativ 300 de români

Min. 23. GOL VIITORUL! Drăguş primeşte o pasă bună de la Măţan, profită de o ieşire hazardată a portarului şi reuşeşte o execuţie superbă de la 20 de metri.

Min. 1. Numele lui Gheorghe Hagi a fost strigat de suporterii prezenţi la stadion.

Update. Iată echipele de start pentru Racing Luxemburg – Viitorul:


Update. Jucătorii lui Gheorghe Hagi s-au relaxat înaintea meciului în pădurea care înconjoară hotelul în care sunt cazaţi în Luxemburg. FOTO ÎN GALERIA DE MAI SUS!


Racing Luxemburg – Viitorul LIVE STREAM Europa League. Racing Luxemburg evoluează pentru a doua oară in istorie în Europa League, după ce în sezonul 2008-2009 a pierdut în primul tur al calificărilor împotriva suedezilor de la Kalmar, 10-1, în dublă manşă. VIDEO AICI!

Racing Luxemburg – Viitorul LIVE STREAM Europa League. Trupa constănţeană a 3-a participare în competiţiile europene

Racing Luxemburg – Viitorul LIVE STREAM Europa League. Viitorul a mai participat în competiţiile europene în ultimele două sezoane, dar a pierdut toate partidele disputate la general. Trupa lui Hagi a fost eliminată în 2016 de Gent, 5-0, la general şi a pierdut în 2017 duelurile cu Apoel Nicosia, 4-1, în Champions League şi 7-1 în Europa League cu RB Salzburg.

Citeşte aici şi:   Franţa – Belgia 1-0 la CM 2018. Video. Vezi rezumatul! Franţa, prima finalistă

Toma Niga a fost vândut de FCSB! Portarul va juca în Liga 1

Tags: