Fotbal international

Radamel Falcao, aproape de a ajunge sub comanda lui Răzvan Lucescu la Al Hilal. Salariu uriaș pentru atacantul columbian

13.04.2020 | 10:26
Radamel Falcao aproape de a ajunge sub comanda lui Razvan Lucescu la Al Hilal Salariu urias pentru atacantul columbian
ADVERTISEMENT

Radamel Falcao ar putea pleca de la Galatasaray după mai puțin de un an de la transferul de la AS Monaco, iar o posibilă destinație pentru atacantul columbian este Al Hilal, echipa antrenată de Răzvan Lucescu.

Radamel Falcao poate ajunge la Al Hilal

Bafetimbi Gomis, atacantul titular al lui Răzvan Lucescu, se află la sfârșitul contractului cu Al Hilal, iar saudiții îl consideră pe Radamel Falcao varianta perfectă de înlocuire.

ADVERTISEMENT

Vârful columbian a semnat cu Galatasaray în septembrie 2019, dar ar putea pleca după doar un an din cauza crizei financiare preconizate în Turcia din cauza pandemiei de coronavirus, care i-ar diminua salariul lui Falcao, care încasează aproximativ 5.000.000 de euro pe an.

Echipa antrenată de Răzvan Lucescu i-ar pregăti, conform As, un salariu de 10.000.000 de euro anual lui Radamel Falcao, ceea ce, cel mai probabil, îl va convinge pe columbian să plece din Turcia.

ADVERTISEMENT
  • 10.000.000 de euro pe an ar fi salariul pregătit de Al Hilal pentru Radamel Falcao

Galatasaray rămâne fără atacanți

Florin Andone, împrumutat de Galatasaray de la Brighton, se va întoarce, cel mai probabil, în Anglia de la începutul sezonului viitor, după ce nu a reușit să se impună în echipa lui Fatih Terim, fiind ținut departe de gazon și de o accidentare.

Dacă Radamel Falcao și Florin Andone vor pleca de la Galatasaray, echipa turcă va rămâne, pentru postul de atacant central, doar cu Adem Buyuk, un vârf de 32 de ani, care a marcat 10 goluri în 29 de apariții în acest sezon.

ADVERTISEMENT

Radamel Falcao, ajuns fără sumă de transfer la Galatasaray după un sezon cu evoluții sub așteptări la Monaco, a bifat 20 de meciuri pentru echipa lui Fatih Terim și a marcat 10 goluri.

După 26 de etape disputate în actuala stagiune, echipa lui Radamel Falcao și Florin Andone se află pe locul trei în clasamentul Superligii din Turcia, cu 50 de puncte, la trei lungimi în spatele liderului Bursaspor.

ADVERTISEMENT
Tags: