Fotbal international

Radamel Falcao, pus să plătească 8.2 milioane de euro autorităţilor spaniole!

Atacanul lui AS Monaco, Radamel Falcao, a fost acuzat de evaziune fiscală în Spania, anunţă presa din Madrid. Atacantul a fost obligat să plătească 8.200.000 de euro pentru a stinge...
14.07.2017 | 13:12
Radamel Falcao, pus să plătească 8.2 milioane de euro autorităţilor spaniole!
ADVERTISEMENT

Atacanul lui AS Monaco, Radamel Falcao, a fost acuzat de evaziune fiscală în Spania, anunţă presa din Madrid. Atacantul a fost obligat să plătească 8.200.000 de euro pentru a stinge prejudiciul creat. 

Falcao este suspectat că n-a declarat o sumă de 5.5 milioane de euro provenit din drepturile de imagine încasate între 2012 şi 2013. În acest interval el juca pentru Atletico Madrid. Radamel Falcao a folosit firme fantomă din Insulele Virgine, Irlanda şi Columbia pentru a evita plătirea taxelor.

Probleme pentru Ronaldo şi Messi

Agentul fotbalistului, Jorge Mendes, a negat faptul că l-a ajutat pe Radamel Falcao să-şi creeze acele firme fantomă din străinătate.  Radamel Falcao nu este singurul client al lui Mendes care are probleme cu taxele. Cristiano Ronaldo, impresariat şi el de Mendes, este aşteptat să se prezinte în faţa judecătorilor pentru o evaziune fiscală de aproape 15 milioane de euro.

ADVERTISEMENT

Leo Messi a fost singurul jucător important care a fost condamnat de statul spaniol pentru evaziune fiscală. Iniţial, starul Barcelonei fusese condamnat la închisoare cu suspendare, însă la apel avocaţii săi au obţinut doar o amendă în valoare de 250.000 de euro, plus restituirea prejudiciului creat.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoria FOTBAL INTERNATIONAL
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Abonează-te acum la Taifasuri și poți câștiga premii de vis!
  • Nr. 866. 32 pagini. Doar 5 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri