Fotbal international

Radamel Falcao și John Obi Mikel refuză să mai joace în campionatul Turciei de teama coronavirusului

14.03.2020 | 19:22
Radamel Falcao si John Obi Mikel refuza sa mai joace in campionatul Turciei de teama coronavirusului
ADVERTISEMENT

Radamel Falcao (Galatasaray) și John Obi Mikel (Trabzonspor) refuză să mai evolueze în campionatul Turciei de teama coronavirusului.

Radamel Falcao și John Obi Mikel, speriați de coronavirus

Radamel Falcao a semnat în vara anului 2019 cu Galatasaray, iar de atunci a ajuns unul dintre oamenii de bază ai echipei. Totuși, atacantul columbian refuză să mai joace în acest sezon în campionatul Turciei de teama infectării cu coronavirus.

ADVERTISEMENT

Totul a pornit de la un mesaj scris de John Obi Mikel pe contul său de Instagram: „Sunt lucruri mult mai importante în viață decât fotbalul. Nu mă simt bine și nu pot juca în astfel de condiții. Sezonul trebuie anulat”.

Starul columbian i-a răspuns mijlocașului de la Trabzonspor tot pe rețelele de socializare, în care pune siguranța familiei sale pe primul loc: „Da John, ai dreptate! Trebuie să ne gândim la familiile noastre mai întâi”.

ADVERTISEMENT

Jurgen Klopp, mesaj similar

Jurgen Klopp a avut un mesaj similar cu cel al fotbaliștilor care evoluează în Turcia, în care atrage atenția despre importanța sănătății:

„Am spus și înainte că fotbalul este cel mai important lucru din lucrurile mai puțin importante. Astăzi, fotbalul și meciurile de fotbal chiar nu mai contează deloc”.

ADVERTISEMENT

„Evident, nu ne dorim să jucăm în fața unor scaune goale și nu vrem meciuri și competiții suspendate, dar dacă în acest fel putem ajuta și putem salva măcar o persoane, atunci cu siguranță vom proceda astfel.

Dacă ar fi de ales între fotbal și bunăstarea societății, nici măcar nu aș sta pe gânduri. Decizia de astăzi este pentru ca oamenii să fie în siguranță.

ADVERTISEMENT

Am văzut persoane din echipele alături de care concurăm care s-au îmbolnăvit, iar virsul ne arată că nu există nicio imunitate în fața fotbalului. Gândurile și rugăciunile noastre sunt pentru ei”, a mai spus tehnicianul lui Liverpool.

  • 52 de ani a împlinit Jurgen Klopp pe 16 iunie
ADVERTISEMENT