Sport

Râde în hohote de Gigi Becali: „FCSB a fost naivă, să nu zic chiar tembelă! Cum să pierzi titlul cu o echipă ca Voluntariul?”

Valeriu Iftime, patronul lui FC Botoșani, râde în hohote de Gigi Becali după ce FCSB a pierdut din nou titlul în fața CFR-ului, fiind mirat de meciul cu FC Voluntari, scor 2-2.
17.05.2022 | 20:41
Rade in hohote de Gigi Becali FCSB a fost naiva sa nu zic chiar tembela Cum sa pierzi titlul cu o echipa ca Voluntariul
Valeriu Iftime râde în hohote de Gigi Becali. Sursă foto: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

Valeriu Iftime nu crede că CFR Cluj se va descurca bine în cupele europene și este de părere că FCSB a avut la dispoziție o echipă mai bună în actualul sezon.

Valeriu Iftime râde în hohote de Gigi Becali

Valeriu Iftime a râs de Gigi Becali după ce FCSB a pierdut din nou campionatul, fiind uluit că echipa lui Toni Petrea a terminat la egalitate meciul cu FC Voluntari, scor 2-2:

ADVERTISEMENT

„CFR a câștigat cum câștigă ei, joacă la rezultat, să vedem ce o să facă în Europa, că eu cred că vor fi tăvăliți, deși nu vreau asta.

Găman a jucat de parcă venea după trei nunți, a dat pase greșite, nu a jucat bine. FCSB a pierdut după gura patronului, s-au înecat la mal, că tot zicea patronul că e cea mai bună, că are cei mai buni jucători. FCSB are cel mai spectaculos joc, dar nu e de-ajuns”.

ADVERTISEMENT

„Dan Petrescu trebuie pus la icoană și Dumnezeu la el. Cinci campionate consecutive câștigate, plus cupe europene.

FCSB a fost naivă de-a dreptul, ca să nu spun chiar tembelă. Cum să pierzi campionatul cu o echipă ca asta?

ADVERTISEMENT

Cum nici Marius nu știe să câștige meciurile cheie, da, din păcate, poate că Marius învață de la meciurile cu Dinamo și cu Argeș, așa și FCSB”, a mai spus Valeriu Iftime, la TV DigiSport.

„M-am rugat să egaleze Craiova! Vin ploile la FCSB”

Valeriu Iftime a continuat și a mărturisit că și-a dorit să vadă o finală a campionatului între FCSB și CFR Cluj și avertizează că vin vremuri grele pentru vicecampioana României:

ADVERTISEMENT

„Mă uitam la meciul decisiv dintre CFR și Craiova, jucătorii au fost prea hotărâți, prea încrezători, așa cum sunt ei, cât de mari fotbaliști sunt ei, nu am avut emoții că se încurcă CFR.

M-am rugat mult să facă un egal Craiova, ca să vedem o finală frumoasă”.

„Vin ploile la FCSB, acum vor să vândă jucători, cum e Darius Olaru… dacă nu îl vindeau pe Man și pe Moruțan, care trag pisica de coadă prin străinătate, acum se distrau în campionat”, a mai spus patronul moldovenilor.


  • (P) Cota BETANO pentru FCSB – CFR Cluj: 2,25 este cota pentru „1 solist”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT