Advertorial

Râdem, glumim, dar mai și mergem la Electric. Dăm noi 50 de abonamente duble 🤘

Fie ploaie fie vânt, la Electric îți dăm avânt. Mai ales acum după doi ani de stat pe uscat. Vezi și auzi trupe cum rar prinzi, de la Gorillaz la Deftones.
31.05.2022 | 19:47
Radem glumim dar mai si mergem la Electric Dam noi 50 de abonamente duble

Fie ploaie fie vânt, la Electric îți dăm avânt. Mai ales acum după doi ani de stat pe uscat. Vezi și auzi trupe cum rar prinzi, de la Gorillaz la Deftones, de la 21 Pilots la DJ-ială ori cu bubuială ori cu chill după 2AM.

Tu nu faci decât să depui 100 de lei în contul Fortuna până-n 20 iunie, îi joci cum și când te lasă sufletul, mai și câștigi, iar pe 23 iunie afli dacă ai luat unul dintre cele 50 de abonamente duble pentru Electric Castle 2022 (13-17 iulie).

Iulie!, cu L de la eLectric și de la castLe. Treaba e să intri-n promoție și ai loc automat în extragerea din 23. O să fie bine acolo la Bonțida, o să fie cu de toate pe terenul Fortuna. O să fie concursuri, zonă de gaming, biciclete care te ridică pân’ la cer ca să vezi din avion cum stă treaba, o atenție, un suc și mai avem de pus pe listă până-n 13 iulie.

Dacă nu te-am convins cât de bine e la Electric, întreabă-l pe colegul din dreapta sau te convingi direct când câștigi unul dintre cele 50 de abonamente duble (2 persoane adică). Hai, lasă munca, treci la joacă!