Radet deschide şantier în zona Spitalului Filantropia. Traficul va fi deviat în zonă

Ionuţ Cataramă   
in Hotnews
22/07/2016, 10:00
Radet deschide şantier în zona Spitalului Filantropia. Traficul va fi deviat în zonă

RADET anunţă ca luni, 25 iulie 2016, ora 9.00, încep lucrările de înlocuire a tronsonului de reţea de termoficare în zona Spitalului Filantropia din Sectorul 1. Lucrările sunt vitale pentru a putea asigura furnizarea energiei termice către mai multe zone din Capitala în sezonul viitor de încalzire, potrivit reprezentanţilor companiei.

Tronsonul de retea termica care urmeaza sa fie înlocuit are o lungime de aproximativ 330 metri liniari si este cuprins între camin C15/20 aflat la intersectia bulevardului Ion Mihalache cu strada Barbu Delavrancea si camin termoficare C16 aflat în dreptul Muzeului Antipa.

“Daca acest tronson de retea nu este înlocuit, în sezonul rece 2016-2017, nu poate fi asigurata functionarea a 17 puncte termice din zona si nu va putea fi furnizata energie termica în conditii normale catre consumatorii racordati la sistemul centralizat, respectiv peste 250 blocuri din sectorul 1 al Capitalei, indiferent din ce sursa ar fi alimentati”, precizează RADET.

Din 2010 si pâna în prezent, angajatii regiei au intervenit la un numar de aproximativ 25 de avarii în această zonă.

Termenul de executie a lucrarilor este cuprins între 75 si 90 de zile, însa acesta poate fi modificat urmare a situatiei din teren. Pentru realizarea lucrarii în conditii optime de timp si calitate, echipele RADET vor lucra în doua ture, 6 zile pe saptamâna, lucrarea fiind realizata prin forte proprii.

Acest tronson de retea alimenteaza cu agent termic primar zone importante ale Bucurestiului, printre care Iancu de Hunedoara, Dorobanti, Floreasca, Stefan cel Mare, Aviatiei, sau zona Aeroportului Baneasa.

Porţiunea de reţea, care urmează să fie înlocuită, este amplasată aproape în totalitate (98%) sub calea de rulare a tramvaielor, pe ambele sensuri, ceea ce face imposibilă înlocuirea atât parţială cât şi totală a reţelei termice fara devierea traficului rutier.

Sursă: realitatea.net

Ştirea MOMENTULUI

Clasament WTA actualizat. Câte puncte are Simona Halep după finala de la Cincinnati

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei FANATIK.RO si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale FANATIK.RO, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.

Închide ×