Fotbal international

Radja Nainggolan, bad boy-ul de la Inter Milano: “Beau o bere şi fumez o ţigară fără să mă ascund!”

27.11.2018 | 15:22
Radja Nainggolan nu ascunde faptul că este un fumător înrăit

Radja Naiggolan, starul lui Inter Milano, a dat un interviu pentru presa din Franța în care a șocat când şi-a explicat comportamentul din afara terenului. Fotbalistul de 30 de ani, care a jucat 4 ani la AS Roma, a explicat cam cum a crescut și a dat detalii inedite din viața sa privată.

Mijlocașul lui Inter a povestit pentru France Football amănunte mai mult decât interesante.”Sunt o persoană normală, şi nu un bad boy, aşa cum am fost etichetat. Nu mă comport ca o vedetă, aş putea să trăiesc fără nici o problemă într-un cartier sărac. Stau la coadă la supermarket, beau o bere şi fumez o ţigară fără să mă ascund. Dacă ascunzi aşa ceva, e posibil să ascunzi şi altele şi nu este felul meu de a fi”, a declarat belgianul.

Bea, fumează şi are o soră lesbiană: Radja Nainggolan, prototipul rebelului

Chiar dacă este văzut ca un băiat foarte dur pe terenul de fotbal, cel mai tatuat fotbalist de la Inter este un familist convins. Și are o singură grijă în viață: “Să ofer întregii mele familii un trai bun. E o responsabilitate mare, dar m-a inspirat mama mea, Lizi, care a murit acum câţiva ani. Este persoana cea mai importantă din viaţa mea, nu avea nimic, dar a făcut sacrificii imense să îmi ofere totul. Sora mea geamănă este lesbiană şi e fericită, aşa că sunt şi eu fericit pentru ea”., a spus belgianul în interviul său.

 

Radja Nainggolan, un luptător pentru Inter Milan

Legat de valoarea sa și de ce poate face pe teren, mijlocașul cu 30 de selecții în naționala Belgiei a explicat cum și-a câștigat locul de titular la AS Roma lângă un fotbalist ca Francesco Totti sau la echipa națională alături de Eden Hazard: “Am multe calităţi, dar nu excelez la nimic. Totuşi, stilul meu îmi permite să lupt pentru coechipierii mei”, a recunoscut mijlocașul care după 13 etape este pe locul 3 în Serie A cu Inter Milano.

  • 2 goluri a marcat Radja Nainggolan în acest sezon în Serie A, pentru Inter Milano