Fotbal international

Radja Nainggolan, gest imens pentru soția sa bolnavă de cancer! Se va transfera la echipa din orașul ei natal

03.08.2019 | 13:40
Radja Nainggolan gest imens pentru sotia sa bolnava de cancer Se va transfera la echipa din orasul ei natal

Radja Nainggolan se va întoarce la Cagliari, formație din orașul natal al soției lui. Acest gest imens este făcut pentru ca soția sa bolnavă de cancer să fie mai aproape de familie. Mijlocașul belgian a refuzat astfel oferte de la Fiorentina și Sampdoria pentru ca partnerea sa de viaţă sa să treacă mai ușor prin această perioadă neagră în care se află.

Gest imens făcut de Radja Nainggolan! Se va transfera la echipa din orașul natal al soției sale

Radja Nainggolan se va transfera la Cagliari, formație din orașul natal al soției sale Claudia, care este bolnavă de cancer. “Ninja” a refuzat oferte financiare mult mai avantajoase în ultima perioadă. Antrenorul lui Inter Milano, Antonio Conte, a vrut  să îl împrumute pe mijlocaș pentru că nu îl mai dorește la club, în urma unor neînțelegeri pornite de la un video în care acesta fuma și bea, ulterior acesta fiind suspendat de club. De aceea, Inter aproape bătuse palma cu Fiorentina pentru un împrumut, însă vestea teribilă le-a dat planurile peste cap.

Claudia Nainggolan a aflat că este bolnavă de cancer în urmă cu o lună și a făcut anunțul tulburător pe Twitter în care spunea: „De o lună trăiesc un coşmar, pentru prima oară în viaţă mi-a fost frică să încep o nouă zi. După lacrimi este timpul să lupt contra acestei boli urâte, datorită familiei mele şi prietenilor care mi-au dat putere”.

Belgianul a mai jucat pentru Cagliari

Radja Nainggolan a fost jucător la Cagliari timp de patru sezoane, între anii 2010-2014 și a strâns 137 de meciuri pentru aceștia, marcând 7 goluri și oferind 6 pase decisive. În 2015 a fost transferat de AS Roma, formație pentru care belgianul a „explodat” făcând meciuri memorabile în capitala Italiei. Sezonul trecut Inter Milano l-a achiziționat pentru 38.000.000 de euro, dar din cauza comportamentului său, nerazzurri și-au dorit să îl îndepărteze de la club. Problemele cu fumatul le-a avut și la naționala Belgiei, acesta nefiind luat în lot de selecționerul Roberto Martinez la Campionatul Mondial din Rusia.

În sezonul trecut, Radja Nainggolan a înscris 7 goluri pentru Inter și a oferit 3 pase decisive. Din păcate ghinioanele îl urmăresc pe belgian din 2010 de când mama s-a a decedat tot din cauza cancerului, iar tatăl său a întrerupt orice legătură cu acesta. În memoria mamei sale, mijlocașul și-a tatuat chipul și numele acesteia, afirmând că ea a fost cea mai importantă persoană din viaţa sa.

  • 28.000.000 de euro este cota de piață a belgianului, conform site-ului de specialitate Transfermarkt
Tags: